Eco & Muse

Αν είχες στην τάξη το παιδάκι εκείνο που για κάθε “γράψτε μια παράγραφο και να την έχετε έτοιμη αύριο” της δασκάλας έφερνε μια έκθεση (στη δική μου τάξη το παιδάκι ήμουν εγώ) θα καταλάβεις την περίπτωση Amber Valetta. To Yoox της ζήτησε να φτιάξει μια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ φιλική προς το περιβάλλον (το ζητάει κάθε χρόνο από κάποιον επιδραστικό/διάσημο/με γνωστό όνομα τέλος πάντων) και εκείνη αντί να ξεμπερδέψει με ένα capsule collection όπως κάθε πολυάσχολος που σέβεται τον εαυτό του, έκανε αυτήν εδώ την υπερπαραγωγή με ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, όλα. Από την άλλη, η Amber είχε την επιμέλεια της συλλογής. Αυτό σημαίνει πως συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές και διάλεξε κομμάτια, πράγμα όπως και να το κάνεις πιο απλό και ευχάριστο από το να ξεκινάς από το μηδέν με χαρτιά και μολύβια. Εγώ, μετά την Άμπερ,  έκανα ένα ωραίο inception και διάλεξα μέσα ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ, οπότε ακριβώς από κάτω έχεις τα καλύτερα κομμάτια από τη συλλογή Master & Muse για να χαζέψεις. Αν εκτός από το να χαζέψεις θέλεις και να αγοράσεις, μπαίνεις εδώ. Να σημειώσω πως πρόκειται για ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ από ανακυκλωμένα υφάσματα, μη τοξικά υλικά και γενικώς μόδα με οικολογική συνείδηση.

 MASTER & MUSE

 

AMBER VALLETTA - MASTER & MUSE

 

MASTER & MUSE

 

Και μετά από αυτές τις, εξαίσιες δεν λέω φωτογραφίες, το ψητόν –  γιατί ναι, η Amber σου αρέσει, όμως αυτά που έχω θα τα ποθήσεις. Λοιπόν, Τα Ρούχα:

Ecosexiness με διαφάνειες για τα φορέματα Daniel Silverstein

MASTER & MUSE, Daniel SilversteinMASTER & MUSE, Daniel Silverstein

MASTER & MUSE, Daniel Silverstein

Denim (το σωστό, το western) Good Society, και μαλακό χειμωνιάτικο casual Goodone

MASTER & MUSE,Good Society

MASTER & MUSE,Goodone

MASTER & MUSE, Goodone

Πιο “σχεδιαστικός” προσανατολισμός με ασυμμετρίες H.Fredrikkson

MASTER & MUSE, H.Fredrikkson

MASTER & MUSE, H.Fredrikkson

 

Μινιμαλισμός και γεωμετρία M.Patmos

 

MASTER & MUSE, M.Patmos

MASTER & MUSE, M.PatmosTα Παπούτσια, δηλαδή αυτό το απαύγασμα πρακτικότητας, η γκρι μπότα σε κανονικό ύψος – ναι μεν τα καμηλό είναι κλασικά, αλλά και τα γκρι έχουν κάνει χιλιόμετρα για να φτάσουν τον στόχο, και μέσα σε όλα τα μαύρα και τα καφέ αποτελούν την εναλλακτική επιλογή. Θα στηρίξω μπότα Coclico, δεν είναι τσάμπα αλλά θα κάνει απόσβεση σε βάθος χρόνων.

CoclicoΓια τις περισσότερο περιπετειώδεις, φουτουρισμός Guava

MASTER & MUSE, Guava

 

Οι Τσάντες, δηλαδή η προσωπική μου προτίμηση, clutches από ψάθα Kayu

MASTER  & MUSE, Kayu

MASTER & & MUSE, Kayu

 

MASTER & MUSE, Kayu

 

Mat & Nat, φθηνές totes σε σχέδιο κωδικός “για μια ζωή”

MASTER & & MUSE, Mat & Nat

MASTER & & MUSE, Mat & Nat

 

Και το ακαταμάχητο χρώμα της Vivienne Westwood, για τη συλλογή

MASTER & & MUSE,  Vivienne WestwoodMASTER & MUSE,  Vivienne Westwood

MASTER & MUSE,  Vivienne Westwood

 

Τα Καπέλα – ε τώρα τι άλλο να πω πια για τα καπέλα; Το πρώτο είναι το αγαπημένο μου, αυτό που πρέπει όπως λέμε και ξαναλέμε μη σας πέσει πολύ μεγάλο, εκτός και αν έχετε εκ των προτέρων αποφασίσει εμφάνιση υπερβολική σε όλα, θεατρική που λέμε. Για τα headpieces Mich Dulce με το βέλο όμως, ας πω: είναι η extravaganza που έχω επόμενη στη λίστα, ο δρόμος στον οποίο αποφασίζω χωρίς αναστολές και δισταγμούς να βαδίσω για να εφαρμόσω το μότο Κάνε Το Δικό Σου. Το δικό μου έχει μέσα headpieces.

MASTER & MUSE, PachacutiMASTER & MUSE, Mich Dulce

MASTER & MUSE, Mich Dulce

Τα Κοσμήματα – τα πιο ωραία είναι αυτά της Joanna Cave και όχι επειδή τυγχάνει να γνωρίαω την Joanna πάαααρα πάααααρα πολλά χρόνια από εποχές κεφιού και Νύχτες Καρναβαλιού (μεταφορικά μιλώντας). Σε τέτοια είμαι αντικειμενική. Και η υπογραφή Nattie Kent κεντ-άει (χο χο. Έπρεπε.) με το “ακατέργαστο” που προτείνει, και η Melissa Joy Manning μου αρέσει, αλλά η Joanna έχει κάτι φοβερές ιδέες, και η διάτρηση του μέταλλου στην οποία επιμένει κάνει τα κομμάτια ανάλαφρα, και άρα εύκολο να φορεθούν παντού.

MASTER & MUSE, Nettie Kent

MASTER & MUSE, Nettie Kent

MASTER & MUSE, Joanna Cave

MASTER & MUSE, Joanna Cave

MASTER & MUSE _Melissa Joy Manning MASTER & MUSE, Joanna CaveMASTER & MUSE, Joanna Cave

MASTER & MUSE, Melissia Joy Manning

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.