Χαρίζει η ομάδα update: Οι νικήτριες

Κάνε scroll down για να δεις τα 10 πρώτα comments που κέρδισαν πρόσκληση για το μεγάλο πάρτυ των προϊόντων Aussie στο Villa Mercedes, αυτή την Πέμπτη 13-10! Καλή διασκέδαση και πιείτε και ένα ποτό για εμένα ε.

Βλέπεις μια φωτογραφία από οδηγό πόλης – συγκεκριμένα, της πόλης που γνώρισες από την αγαπημένη στιλιστικά σειρά που βλέπεις μεταμεσονύχτια κάθε χειμώνα σε λούπα. Ρούχα δεν υπάρχουν, άρα αυτό που τραβάει το μάτι είναι το μαλλί. Για το μαλλί των μοντέλων, που λες, χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα της αυστραλέζικης εταιρείας Aussie, που αναδομούν και περιποιούνται τα μαλλιά των διασήμων, των χίπστερζ και των καυτών σέρφερ εκεί Down Under (αν έχεις δει αυστραλό σέρφερ, ξέρεις πόσο σημαντικά αλλά και ταλαιπωρημένα είναι τα ξεβαμμένα από τον ήλιο και την αλμύρα μαλλιά. Αν δεν έχεις δει, σκέψου ότι το μαλλί πρέπει να έχει ελαστικότητα και ευλυγισία κανγκουρό και είσαι μέσα). Οι πολύ σοφιστικέ, λοιπόν, οδηγοί πόλης, επιτάσσουν όπως βλέπεις αποτέλεσμα χύμα, sleazy, σέξι και “ψιλοβαριέμαι, μαλλιά είναι όχι μοριακή γαστρονομία”. Και  τα Aussie αυτά τα παίζουν στα δάχτυλα.

Tην άλλη Πέμπτη, στις 13 του μήνα, τα νέα αγαπημένα σου προϊόντα μαλλιών θα κάνουν το πάρτυ τους στο Villa Mercedes για να γνωρίσουν εσένα, ναι, εσένα κοπελιά, από κοντά, και εγώ θα σε στείλω αν είσαι τυχερή και απαντήσεις στην ερώτηση που θα σου θέσω: Ποια είναι η μαντάμ που έφτιαξε το μαλλί με Aussie; Βοηθάω. Μοντέλο (έλαααα!), Αμερικανίδα, φέτος δουλεύει για Max Mara, το μικρό της είναι και το μικρό διάσημης τιτλούχας απατημένης, το επίθετο θυμίζει Κολοσσό.

Οι 10 πρώτες σωστές απαντήσεις θα κερδίσουν από μια πρόσκληση, και τα comments δεν θα δημοσιευθούν παρά αφού τελειώσει ο διαγωνισμός, για να μην καρφώσουμε τη λύση του αινίγματος. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι αύριο το πρωί, αλλά η απαλότητα και η λάμψη των μαλλιών, αποκτημένες τσακ μπαμ από τα θαυματουργά Aussie, θα διαρκέσουν για πάντα. Σου λέει, θα δείχνουν έτσι:

Photo: Brigitte Lacombe

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.