Απ’ έξω εμφάνιση

Η Miranda Kerr φοράει το μπλουζάκι του γυμναστηρίου, τη βαπτιστική φούστα του Μέριλιν Μάνσον και κάτι στραβοπατημένες γόβες της μαμάς της circa “Εδώ και τώρα αλλαγή” era, και η γλώσσα σου χαϊδεύει πάτωμα. Άμα τα είχα φορέσει εγώ, ψιλά θα μου έδιναν στον ηλεκτρικό. Oh, wait.

Λίγα πράματα θες για να είσαι κομψή. Ένα παλιοσόρτς, μια μαρινιέρα που δίνουνε δώρο και στα περιοδικά, και έναν άντρα με βγαλμένο φρύδι.

Το sequel του Mr and Mrs Smith θα πραγματεύται τις εκρηκτικές σχέσεις ενός καντηλανάφτη και της γυναικός του.

Επειδή είμαι αντικειμενική το ομολογώ, απογοητευτική εμφάνιση της Alexa. Ωστόσο το peeptoe με εφέ κάλτσας το βρίσκω εκτός από slacker chic και μια καλόγουστη λύση για τις χιονίστρες.

Η Cara Delevigne ντυμένη σαν μπαργούμαν στο κεντρικό του Amfiteatro και η Georgia May-γονιδιακό θαύμα-Jagger με το εφέ τυλιγμένο σεντόνι, άπαπα σεξιιιιιι…

To Toddlers and Tiaras πήρε το πράσινο φως και για highschool edition. Πρώτη διαγωνιζόμενη η δεκατετράχρονη Chloë Moretz, rolemodel της καμπάνιας για την απενοχοποίηση teenage pregnancies.

Μια εμφάνιση-manual, ολοένα και πιο πολύ μου αρέσουν τα Prada, χάνει μόνο που η Emily ετοιμάζεται να χορέψει Domo Arigato Mister Roboto στο κόκκινο χαλί.

Η μαμά μου μού έλεγε “η γυναίκα η αρχοντικιά και ένα σακί να της ρίξεις πάνω θα λάμψει”. Κάτι τέτοιο είχε στον νου.

Η Keira Knightley εκπαιδεύεται στο θεατρικό παιχνίδι. Πάνω στη σκηνή. Και χάνει από τις μαριονέτες.

Η λογική του ρούχου είναι Τέτα Ντούζου να υποδύεται το σπασικλάκι που στο τέλος της βιντεοκασέτας θα γνωρίσει τον έρωτα και θα εμφανιστεί στους τίτλους τέλους με μαγιό τρίγωνο-κορδόνι. Αλλά μερικές γυναίκες εκεί κρίνονται, στο ότι τα βγάζουν πέρα στα δύσκολα, μπράβο μωρή Leighton.

Πιο βήτα και από Βήτα Χοριακή.

Άμα μου ‘λεγες ότι αυτή είναι η κόρη του Kurt και της Courtney πάντως θα το πίστευα. Το παπουτσάκι πάντως γράφει το όνομά μου, να εκεί στην ακρούλα.

H Pixie Geldof, αδελφή της από πάνω, και σεταρισμένη δίπλα η γνωστή για την κατοχύρωση του λουκ γκοθ-ο-βίζιτα, Daisy Lowe. Αν ήμανε άντρας θα πατούσα play στη φαντασίωση.

Φέρτε στην Taylor Swift έναν κρίνο και σας εγγυώμαι άμωμον σύλληψη. 20τόσο χρόνων και έμεινε για ακόμη μια χρονιά στη βήτα Λυκείου Ουρσουλίνων.

Για να ισορροπήσω τον προηγούμενο κατακλυσμό παρθενίας, πάρε μια Theodora Richards ντυμένη thrash metal τροτέζα.

Τα μυγάκια που πετάνε γύρω από τα μάτια μου μετά από 14 ώρες στο πισί λιγότερο με ζαλίζουν.

Nα και κάτι που θα διάλεγε να βάλει και η JLo. Εκείνη βέβαια θα έμοιαζε με πορτορικάνα dogwalker που έριξε πάνω ένα αδιάβροχο για να βγάλει τα λαμπραντόρ βόλτα στις λάσπες. Τόσο δικό της το ρούχο που θα έπρεπε να λέμε “Evan Rachel Good in Wucci”.

Θα έγραφα ένα σεντονάκι εδώ, αλλά στοχεύει η σιελόρροια στο πληκτρολόγιο.

Photos: flynetpictures.com expose.com. GETTY, Splash,
PacificCoastNews.com, Associated Press

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.