Χαρίζει η ομάδα: Κόψε κάτι

Τώρα που όλοι μα όλοι φτιάχνουν “συλλογές t-shirts”, ας δούμε και κάτι παραγματικά πρωτότυπο, που έρχεται από τον παγωμένο Βορρά (καλά, μάλλον όχι και τόσο παγωμένος, αφού τα δημιουργήματα CUTCUUTUR – κάνουμε like, φυσικά – είναι σέξι και διάτρητα και μπορείς να αρπάξεις καμιά πούντα εύκολα). Το έχω παρατηρήσει και με άλλες αφορμές, όταν αρχιτέκτονες καταπιάνονται με μόδα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, και εντελώς του γούστου μου για κάποιον εντελώς γεωμετρικοκατασκευαστικό λόγο. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αποτελούν το side project των τεσσάρων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών από τη Θεσσαλονίκη κατασκευάζονται μέσω εξειδικευμένων λογισμικών σχεδιασμού και ψηφιακών μεθόδων παραγωγής (laser cutting και το 3D printing).

Γεωμετρικά patterns και πολλαπλά μοτίβα προσαρμόζονται σε καθημερινά πατρόν και υφάσματα, τα οποία επιλέγονται προσεκτικά για να είναι ανθεκτικά στην επεξεργασία με το λέιζερ: Viscose, jersey, βαμβάκι, δερματίνη. Φυσικά, εκτός από την έμφαση στο design, τα μπλουζάκια που θα δεις είναι εντελώς φορέσιμα, εύκολα (η τωρινή συλλογή είναι αποκλειστικά ασπρόμαυρη, εντελώς μέσα στα sos δηλαδή) και για κορίτσια που δεν τρομάζουν με τη διαφάνεια και για κορίτσια που θέλουν πιο διακριτικά τα κοψίματα από laser – τα οποία, με συνεργύς φως και δέρμα όποιου τα φοράει δίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά φοριούνται πρωί-βράδυ, φυσικά και είναι αυτό το “κάτι περισσότερο από ένα τισερτάκι” που ψάχνεις.

Για τα πραγματικά geeks και τους αρχιτέκτονες έχω εδώ όλη τη διαδικασία παραγωγής – διάβασέ τη, γιατί μετά περνάμε ΣΤΟ ΔΩΡΟ: Η αρχική σύλληψη της ιδέας για ένα σχέδιο ακολουθείται από τον σχεδιασμό ενός αρχικού component, το οποίο στη συνέχεια τοποθετείται σε κάναβο. Δημιουργείται με τον τρόπο αυτό ένα pattern που εφαρμόζεται στο πρώτο δοκιμαστικό «κόψιμο» στο laser. Εφόσον η πρώτη δοκιμή πετύχει, το pattern αποκτά συγκεκριμένο περίγραμμα και εφαρμόζεται στο επιθυμητό πατρόν.

Για να κερδίσεις ένα κομμάτι της συλλογής Cutcuutur, ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ ΕΣΥ από τη συλλογή, ακολουθείς τα εξής βήματα:
1. Κάνεις ένα δίκαιο like στο page τους
2. Κάνεις ένα εξίσου δίκαιο like στο page μας
3. Γράφεις το ευφάνταστο comment σου εδώ από κάτω.

Όλα αυτά αφού δεις την υπεροχότατη και επίσης βορειότατη Ναυσικά που μας έκανε τη χάρη και φόρεσε τα ρούχα για να δεις με τι έχεις να κάνεις.
Με τι ρούχα εννοώ πάντα 😉

 

CUTCUUTUR

CUTCUUTUR

CUTCUUTUR

CUTCUUTUR

CUTCUUTUR

432 Comments