Κόκκινα χαλια (επίτηδες άτονο)

“Αχ και νάμανε μύγα στο πλακάκι τους”, είπε η φίνα η ζαργάνα βλέποντας τη φωτογραφία, και δεν εννούσε το άβολο και στο σώμα και στο μάτι για οποιαδήποτε άλλην πλην της Rachel Weisz McQueen, το κεφάλι μου κόβω, αλλά την αφαίρεσή του από τον ατσάλινον δικέφαλον του συζύγου. Καψώσαμε.

Αυτά τα φοράνε στο Game Of Thrones για να στολίσουνε επιτάφιο.

Το στυλ της ψευτοενάρετης τροτέζας, που έχει τελειοποιήσει η πρέσβειρα, το ανακάτεψε λίγο με βαμπιρικό μακιγιάζ και έτσι έχουμε ένα Twilight συνταξιούχων που το κάνει λίγο πιο americana ο κουτσός wannabe του Jeff Bridges.

Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από τα ασύμμετρα φορέματα ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας το πάρει μαζί του στον τάφο.

Τα 90s ξαναήρθαν με ορμή, μας άρπαξαν από τον λαιμό και εκεί στη μάχη κάτι σκίστηκε, μια βόλτα όμως στην Καλαμιώτου και βρέθηκε η λύση, φτηνά και έξυπνα. Ή μάλλον “έξυπνα”.

Έλα με ακούς; Μια που είσαι στην Καλαμιώτου, θέλει η μαμά να φτιάξει δυο φύλλα κουρτίνες για το καθιστικό, μπαίνει σου λέει πολλή αντηλιά. Πάρε ρετάλι παιδί μου, και να μείνει κάτι θα βρούμε να το κάνουμε. (Και επίσης η καημένη Jessica Chastain, σύνδρομο Florence Welch, 13 going on 30, μη σου τύχει).

Το πάνω, καλό. Το κάτω, κουμπάρα στο Λάρισα Επιστευτικό. Το μαλλί, σώζει λίγο.

Η Charlize Theron πολέμησε στο ίδιο μέτωπο με την Olivia Wilde, μείον την Καλαμιώτου, συν παρέμβαση παίκτη ράγκμπι στους ώμους.

Έλα σε κλείνω με relationship resolutions 2012 και χιλιάδες πεντακάθαρα γατάκια με τεράστιους ροζ φιόγκους να νιαουρίζουν γύρω από τον υπολογιστή σου. Φαντάσου, ούτε καν με πειράζει η λάθος τσάντα.

Θα μπορούσα να σου μιλάω με πάθος για το πόσο χαζομάρα είναι το ασορτί ντύσιμο μέχρι να δω αυτό και να τους φανταστώ σε ένα υπερκούλ μπαρ να κάνουν τη ζωή που θέλω να κάνω.

Photos: WENN, Pacific Coast News, Splash

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.