Μουσίτσα

Να, αυτά βλέπουν οι εγχώριες και ψωνίζονται – πιθανώς θα σκέφτονται ότι αφού η Dita, μια ανειδίκευτη ουσιαστικά, το κάνει, γιατί όχι και αυτές, εξίσου ανειδίκευτες;

Αν δεν καταλαβαίνει, ωστόσο, κανείς τη διαφορά μεταξύ ανειδίκευτης Dita και ανειδίκευτης τυχαίας ελληνίδας celebrity, μάλλον πρέπει να αλλάξει site, έχω ήδη βγει από τα ρούχα μου, ως γνήσιο fangirl (χο χι χουχου “έχω βγει από τα ρούχα μου” – όπως η Dita – διακριτικό και πετυχημένο ε). Η Dita Von Teese έχει σχεδιάσει κατά καιρούς εσώρουχα (πολύ μπιρμπιλωτά και πρέπει να δένεις κορδέλες ώρες – ή τέλος πάντων αυτή την αίσθηση έχει κανείς). Η capsule collection που ονόμασε Muse έχει φορέματα τσιμπημένα (από 350 ως 995 ευρώ), συνεπή απέναντί της και υπάκουα μπροστά της, ενώ ακούγεται πως οσονούπω θα σχεδιάσει σειρά για γυναίκες με πιο πλούσιες καμπύλες (αλελούια για τη δημοκράτισσα συντρόφισσα Dita, εμπρός για τα ίσα δικαιώματα στη μόδα κ.λπ). Η σειρά Muse, όπως βλέπει ακόμα και βαρύς μύωψ, δεν είναι για “κάθε μέρα”, εκτός αν είσαι Εκείνη. Αν πάλι είσαι άνθρωπος που αυτά τα κομμάτια σού φαίνονται καθημερινά, σου βγάζω το καπέλο, σου κάνω και ένα σινιόν. Τα περισσότερα κομμάτια είναι μαύρο, το νέο μαύρο δηλαδή, εκτός από αυτό:

Muse by DVT

Muse by DVT

Υπάρχει και μια καμπαρντίνα ηδονοβλεπτική και kinky.

Muse by DVT

Και ένα απλό φτερό, μήπως εκεί που χτυπάς το εισιτηριάκι στο τρόλεϊ σου έρθει να κάνεις και ένα νουμεράκι αυθόρμητο. Εκείνη πάντως, δήλωσε ότι μέικ απ και μαλλί και εμφάνιση-installation είναι πια απαραίτητα, γιατί τις φορές που τα έχει αμελήσει έχει συναντήσει στον δρόμο πρώην, ή ακόμα χειρότερα, τη νυν τού πρώην.

Muse by DVT

Muse by DVT

Γενικά πρόκειται για μια σπουδή πάνω στο “μικρό μαύρο φόρεμα” που η Dita σχεδίασε σε όλες τις default φόρμες – αυτό είναι το “Follow Me”, 100% σιφόν και πιστό αντίγραφο vintage φορέματος που η Dita φορούσε για 11 χρόνια (μέχρι να σκωροφαγωθεί, προφανώς). Όσο για το διαφανές “μπαλετέ” παλτουδάκι, καταπληκτικό (μπορεί να το παζαρέψεις και στο φθηνότερο, λόγω του ότι υστερεί σε ύφασμα).

Muse by DVT

Ολοφάνερα εξάγεται το συμπέρασμα ότι το  “να φαίνεται ή όχι το σουτιέν μέσα από το ρούχο” είναι ψευδοδίλημμα για την DVT.

Muse by DVT

Photos: Just Jared, helloonline

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.