Μικρό, denim προτζεκτάκι vol II

Μετά από τα vintage και τα 90s προτζεκτάκια, ήταν καιρός πιστεύω να γυρίσουμε σε κάτι απλούστερο, back to basics δηλαδή. Μαύρο και μπλε  είναι όσο πιο basics γίνεται, όπως και τα brogues, όπως και το ντένιμ μπουφανάκι που ανέκαθεν φοριέται πάνω από οτιδήποτε. Δες το σαν ένα εισιτηριάκι που σε πάει όπου θες, από το πρωί ως το βράδυ (εκτός αν έχεις κανα κόκκινο χαλί στο Μονακό. Σε αυτή την περίπτωση στείλε ινμποξάκι, μια τέτοια κολλητή ονειρεύομαι 🙂 <3 ). Το preppy πλισεδάκι είναι επίσης λεπτομέρεια που δείχνει εξίσου ωραία στο γραφείο και το μπαρ, και όσο για τα brogues, είναι η λεπτομερειούλα του ανδρόγυνου που τελευταία κάνει άλμα στο κάζουαλ. Όσο για τις λεπτομέρειες, δεν θέλω να πιπιλίσω το μυαλό σας μιλώντας πάλι για Το Καπέλο (μια fedora στη συγκεκριμένη περίπτωση) που θέλω ιδανικά να υπάρχει παντού (… μην πω πόσο ΘΕΣΠΕΣΙΑ λύση είναι για τις μέρες με το κακό μαλλί), θέλετε εσείς; Το δε άσπρο τσαντάκι είναι αυτό που επωμίζεται τον ρόλο τού να ξανοίξει λίγο το σκούρο του συνόλου και συντάσσεται με το κοριτσίστικο στοιχείο του.

Το προτζεκτάκι μας με τα denim κομμάτια, που ονομάσαμε Be Authentically You για τους λόγους που εξηγήσαμε εδώ, υπανθυμίζει και σήμερα την 30% επιπλέον έκπτωση στις υπάρχουσες εκπτώσεις των τζιν που θα βρεις στο McArthurGlen Designer Outlet Athens. Και, για να σε προλάβω, μπορεί κανείς να πετύχει και αληθινά φτηνά κομμάτια, αρκεί να έχει όρεξη για ψάξιμο. Γιατί το εκπτωτικό χωριό μικρό δεν είναι.

Και αυτή είμαι εγώ. Με εναν συνδυασμό εμφανώς πιο “εύκολο” από τον προηγούμενο, καθότι περισσότερο κλασικό. Και στο κολλέγιο το φοράς και είσαι οκέι με το dress code που λέει ο λόγος.

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

Denim τζάκετ Levi’s 65 ευρώ από 95 ευρώ, φόρεμα Trussardi 226 ευρώ από 348 ευρώ, παπούτσια Carlo Pazolini 107 ευρώ από 165 ευρώ, τσάντα Καλογήρου 99 ευρώ από 189 ευρώ.

Φωτογραφίες: Nicky Economou

Aaaa δείτε και το βιντεάκι όπου μιλάμε για διάφορα, και την Kate Moss

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.