Με τη NIKE

Το δύσβατο, κακοτράχηλο μονοπάτι από τη μάνα στη MILF πολλές ήθελαν να το διαβούν, λίγες το κατάφεραν (και ζούσαν κυρίως στο Χόλιγουντ). Κατ’ αρχάς, για να το βρεις όταν συγκατοικείς με παγωτά και πίτσα, θέλεις πυξίδα. Κατά δεύτερον, δεν την αποχωρίζεσαι τη θαλπωρή του παγωτού και της πίτσας, αυτό είναι καιρός να ακουστεί. Έρχεται όμως μια στιγμή που πρέπει.

Καλέ, ναι τι λέμε, εγώ είμαι στις φωτογραφίες. Και τρέχω στα αλήθεια.
 
Μέχρι και λίγο ιδρωμένη είμαι, ΦΑΝΤΑΣΟΥ

Αρωγοί στην σταυροφορία υπέρ του εαυτού μου; LunarGlide+3, Dynamic Support, Lunarlon – που μπορεί να σου ακούγονται σαν ρόλοι των (ψαρωτικών) “καλών” στο Star Τreck (ο Lunarlon παίζει και σε Άρχοντα), αλλά τόσο διαστημική είναι πλέον η τεχνολογία αθλητικού παπουτσιού. Το LunarGlide +3 είναι το νέο παπούτσι της Nike αποκλειστικά για τρέξιμο, μαλακό και ευσταθές όπως χρειάζεται σε όσους τρέχουν από πάντα, και σε όσους πήραν τη γενναία απόφαση πρόσφατα (και αφού είδαν πόσο όμορφα ρουχαλάκια έχει η Nike, αντίο γκρι φόρμα με κρεμασμένα γόνατα, σε αγάπησα για χρόνια). Το μυστικό της ευστάθειας και της στήριξης είναι το λουράκι στη μέση του υποδήματος, έτσι για να μην έχεις καμιά δικαιολογία. Το LunarGlide+3 εφαρμόζει τόσο καλά που κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ως παράδειγμα αντί της έκφρασης “ταιριάζει γάντι”.

Το resolution του τρεξίματος, μου κάνει “τσα!” πάντα κάθε Σεπτέμβριο -και το Lunarglide+3 ήταν πειστικό. Φέτος, όπως βλέπεις, Lunarlon, Dynamic Support και τέτοια, πάταξαν και την αναβλητικότητα.
Την επόμενη φορά που θα με δεις, μην κομπλάρεις αν είμαι πολύ γυμνασμένη πάντως, εξηγούμαι από τώρα.

Οι φωτογραφίες είναι του Ηλία Ντζόιδου. Μπες και στο blog του, και θα με θυμηθείς.
Αν σκέφτεσαι να κάνεις και το απονενοημένο ως νύφη, εδώ είσαι.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.