Απόχρωση Harper

Ξεχάστε σφολιάτες, ξεχάστε υδατάνθρακες, ψάξτε τα πολύσπορα στα γκρεμίδια. Η Victoria σχεδίασε ρούχα για να πηγαίνουν, μόνη της το είπε, με παπούτσι φλατ.

… Και έτσι όπως τη βλέπω μάλλον έπρεπε να το προτιμήσει κιόλας γιατί αυτά τα Louboutin δεν τα φοράς πλέον, εκτός αν είσαι η Lita Ford ή μια από τις Vixen. Η “φτηνή” που δεν είναι όμως φτηνή, γνωστά αυτά σε τα μας, σειρά Victoria by Victoria Beckham παρουσιάστηκε μόνο σε λίγους δημοσιογράφους, σε αντίθεση την κύρια συλλογή όπου έγινε το μπούγιο, η οποία  δεν με ενθουσίασε – τα φορεματάκια όμως που βλέπεις τα θεωρώ ευφυή (ααα ναι, δεν στο είπα; Έκανε δύο συλλογές, θα είχε χρόνο περιμένοντας να ανοίξει το επάγγελμα του ταξιτζή να πιάσει το βολάν τώρα που είναι και πολύτεκνη). Γενικά, άμα δεν έχεις χρόνο για styling, το εκτιμάς πάντως το φουστάνι, αυτό παρατηρώ τελευταία. Του κοπανάς μια μπαλαρίνα (ή και όχι, αν τα πόδια σου είναι κορίνες μπόουλινγκ, τούτο το δράμα ζω προσφάτως), του ρίχνεις ένα σκουλαρίκι, παίρνεις και την τσάντα γοήτρου, αφήνεις τα αξεσουάρ να μιλήσουν για εσένα και τέλος. Τα φορέματα της πολύτεκνης είναι αφαιρετικά, με mod αναφορές και φτιαγμένα για να θυμίζουν την Emily The Strange, με την έλλειψη περιττού και τη γραμμή Α. Και ίσως και το ύφος της Victoria, ξέρω ότι το σκέφτηκες.

Αυτό το συγκεκριμένο μου φαίνεται λιγότερο χαριτωμένο χωρίς τα σάλια του βρέφους πάντως, είναι που είμαι μάνα τι να πω.

Τούτο δω η δημιουργός-καλλιτέχνιδα-σύζυγος-μάνα το αποκάλεσε Fabergé, λόγω σχήματος αβγουλιέρας. Και χρυσοποίκιλτου φυσικά.

Photos: style.com, INFphoto.com

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.