Χαρίζει η ομάδα

Έχω διαπιστώσει με τούτα και με εκείνα ότι πολλές εδώ πέρα μεγαλώσαμε με το 501, και άρα είστε και άλλες που συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό μου για τον εκμοντερνισμό της Levi’s (καλά μπορεί και όχι). Εδώ το 1/3 της οικογένειας πιστεύει πως πρόκειται για το πιο γερό ντένιμ που φόρεσε ποτέ, αθάνατο και τέτοια (άρα είχε νόημα το logo που δείχνει δυο άλογα να το τραβάνε και να μην καταλαβαίνει Χριστό) και το άλλο 1/3 θυμάται μια ιστορία κατά την οποία σκάει στο προαύλιο με ξεβαμμένο 501, μπορντό All Star, λευκό φανελάκι Palco, χαϊμαλί και μαύρη φαρδιά κορδέλα (τύπου Lady Miss Kier) και βλέπει από απέναντι συμμαθήτρια να φοράει ακριβώς τα ίδια. Τραύμα ανοιχτό δηλαδή (το τελευταίο 1/3 δεν έχει άποψη).

Να μη σας ζαλίζω με τα δικά μου. Αν μπείτε στο site τους θα δείτε πως υπάρχει ό,τι γραμμή έχετε φανταστεί σε παντελόνι, τα σωστά φανελένια καρό πουκάμισα, απροσδόκητα μπλουζάκια, γενικά διάφορα που δεν τους το είχες. Για του λόγου το αληθές φωτογραφίσαμε τη Βάλια με Levi’s πάνω κάτω, και μάλιστα Levi’s που έχουν μια τσαχπινιά: το παντελόνι είναι μπορντό και έχει το εφέ του δερμάτινου, ή του βρεγμένου τζιν που λένε (δηλαδή παραπέμπει με αφοπλιστική ευθύτητα εδώ, χοχοχο)

…. και το πουκάμισο έχει το χιπστεριζέ στοιχείο του ασύμμετρου, δηλαδή είναι κοντό μπροστά και μακρύ πίσω. Το ότι φαίνεται κοιλίτσα είναι αφενός επειδή χθες το είχε το αεράκι του στο Μαρούσι, αφετέρου επειδή, όπως ξέρετε, τα πουκάμισα με μανίκι λίγο να σηκώσεις τα χέρια πάνω σε προδίδουν με την κοιλιά φάτσα φόρα. Όχι τη Βάλια, ωστόσο: διάλεξα κορμοστασιά που να μην μασάει από τέτοιες προδοσίες.

 

Levi's

Παντελόνι και πουκάμισο, και τα δυο Levi’s, παπούτσια Asos, κοσμήματα Accesorize, καπέλο Sfera

Levi's

Levi's

Levis4

(Να πω εδώ ότι κοίτα πώς μπορούν να δώσουν μια 70s αίσθηση σε ένα απλό ρούχο τα αξεσουάρ, λίγο χοντροκομμένο τακούνι, έθνικ σκουλαρίκι και μην πείτε ότι δεν σας το είπα, ΚΑΠΕΛΟ. Μόνο καπέλο, όλο το καλοκαίρι – είναι η νέα μου εμμονή μετά το καρέ και επιτελεί και σκοπούς πρακτικούς. Κρύβει το άστρωτο μαλλί με άλλοθι άποψης).

Levis2

Στα αληθινά σημαντικά, τo Fashionism χαρίζει σε 3 τυχερές ένα total look Levi’s (νταξ εννοώ τζινάκι – μπλουζάκι) σε τρεις αναγνώστριες που θα κάνουν το ευφάνταστο comment τους, εδώ, στο site, όχι στο facebook. To mail είναι απαραίτητο, γιατί αν είσαι η τυχερή το ποιο μπλουζάκι θα παραλάβεις είναι καθαρά θέμα κλήρωσης, αλλά είναι και τα δύο γλυκουλινίνια, ε; Το παντελόνι είναι το 501 Customized Slim, Frankly Blue, vintage (συλλεκτικό, ΔΕΝ θα το βρείτε στο εμπόριο!). Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την επόμενη Δευτέρα. Καλή επιτυχία  🙂

Levi's

Α, και θα τα πούμε και εκτενέστερα προσεχώς, αλλά αυτές οι παλ αποχρώσεις πολύ της μόδας, και όλο αυτό το boho-γκράντζι-λεπτομέρεια δεντέλας-βαμβακερό-δροσερό ξεπούλησε στο Coachella, όπως ελπίζω να διαβάσατε στο page.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, δες τι κάνει εδώ και εδώ

513 Comments