Μελιτζάνες παπουτσάκια

Στο σημερινό μας ψυχαγωγικόν παίγνιον, καλείσαι να αντιστοιχίσεις το παπούτσι με τη νεαρή στάρλετ που το σχεδίασε υπό τη σκέπη του Stewart Weitzman, ασφαλώς για φιλανθρωπικό σκοπό. Το Young Hollywood Cares στοχεύει στο να ενισχύσει την έρευνα για τον καρκίνο των ωοθηκών, της πρωτοπόρου Martha Moses. Το πρώτο σχέδιο που είδαμε (1), είναι ένα μοντελάκι βραδινό που αν ήταν μποξέρ θα ήταν κατηγορία φτερού (όχι, δεν μου πήρε πολλή ώρα αυτό) και αν ήταν πουλί θα ήταν σίγουρα ξιπασμένο.

 

(2) Το επόμενο σχεδιάκι το ονομάζω υπερήρωα, το καθρεφτέ τριγωνάκι-υπερόπλο το ξεκολλάς με κίνηση σαολίν και το εκτοξεύεις στον εχθρό – ή ας μην κοροϊδευόμαστε, απλό καστόρι είναι που αν δεν έχεις ευδιάκριτο γόνατο και γάμπα………. δεν το φοράς.

(3) Μάτι βγάζει ποια το σχεδίασε το προσανατολισμού vintage και old Hollywood, θέλω να απαντήσεις με αυτοπεποίθηση και να προχωρήσεις στο επόμενο.

(4) Feeling blue, υπήρξα λίγο emo (σχετίστηκα μάλιστα και με διάσημο emo), τι άλλη απόδειξη θες από τα δάκρυά που κύλησαν ως το υπόδημα και έγιναν συμβολικά σειρά στρασάκι;

Α. Hayden Panettiere, σέξι νάνος.

Β. Olivia Palermo, το ιδεατό, το Ιερό Δισκοπότηρο της έννοιας “Σοφία Καρβέλα”. Πιθανόν και με καλύτερα ελληνικά.

Γ. Michelle Tra-chten-berg (δικαιολογημένα δεν το θυμάσαι το επώνυμο,  το απώγειο της καριέρας της είναι η Georgina Sparks).

Δ. Scarlett Johansson, νυμφίδιο αυτοφωτογραφιζόμενο στο μπάνιο και πολέμιος του hacking κινητών, που, φοβούμενη τη συνταξιοδότηση διασκευάζει Waits και Bowie. Ξεδιάντροπη.

[Έλα, δεν ταλαιπωρώ. Οι λύσεις είναι 1.Β 2.Α 3.Δ 4.Γ. Φυσικά και έπεσες διάνα]

Photos: The Fashion Spot, teenvogue.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.