Metal Invader

Αν μετά από αυτή τη φωτογράφιση νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κάποιον τρόπο με το μοντέλο, θα πρέπει να απευθυνθείς στην ξαδέρφη του – αυτή είναι η συμφωνία, διαχειρίζεται το image making για ολόκληρο το σόι και όλες οι υποψήφιες περνάνε από αυτήν (το λέω για να είμαι ξεκάθαρη από την αρχή, και εγώ και το inbox). Η ξαδέρφη του Αλέξανδρου τον θυμάται σε οικογενειακές μαζώξεις, ατίθασο και υπερκινητικό, κάπως σαν τον συγγενή με τον οποίο έχεις, περιέργως, κοινά αλλά δεν τον βλέπεις και κάθε μέρα (πήγαιναν σε διαφορετικά σχολεία). Στην πορεία, έγινε ο ψιλοκούλ ξάδερφος που παράτησε το χρηματιστήριο για να γίνει κομμωτής (οι γονείς άραγε τι να ήταν το πρώτο που σκέφτηκαν), και μάλιστα από τους ομιλητικούς, που θα σου βάλει μουσική και θα σου πει διάφορα. Μπορεί ξερωγώ και για τον Καστοριάδη: έχει συμβεί. Λακ, Μπουκόφσκι, μέταλ, όλα τα μπορεί.

Ο Αλέξανδρος θα μπορεί να λέει στα εγγόνια του για τότε που άνοιξε τους Slayer Sepultura με την μπάντα του, τους Voldera Cult, μετά από το κλασικό τρίπτυχο “τζαμαρίσματα με φίλους/studio/το πράγμα γίνεται σοβαρότερο” που ξεκίνησε από τότε που ήταν 16 ετών και έφερε Αλέξανδρο και μπάντα σε μεγάλες σκηνές και στην ηχογράφηση. Ο πρώτος δίσκος, σύνθεση, παραγωγή – γενικά τα πάντα –  δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά γενικά η αγγλόφωνη μουσική δεν είναι εύκολη υπόθεση εδώ που είμαστε, οπότε ο frontman εδώ πέρα δεν παραπονιέται: ξέρει ότι σε αυτό που έτσι γενικά και με χαλαρό σημαινόμενο αποκαλούμε “εγχώρια σκηνή” η επιτυχία, όπως και η ευτυχία γενικότερα στη ζωή, είναι κάτι υποκειμενικό. Ωστόσο, η κυκλοφορία συνοδεύτηκε από μεγάλη ικανοποίηση, πράγμα που έκανε την απόφαση “πάμε για το επόμενο” ευκολότερη και γρηγορότερη. Τώρα που μιλάμε η μπάντα είναι στο στάδιο συλλογής υλικού για να κυκλοφορήσει σύντομα ο “δύσκολος δεύτερος δίσκος” και άλλα κλισέ.

Ας γυρίσουμε στο σημείο που ο Αλέξανδρος μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά σου, γιατί είναι σημαντικό. Το μικρό thingie με την κομμωτική ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν εκεί γύρω στα 18, και ενώ σπούδαζε κάτι για το οποίο δεν πολυτρελαινόταν, έτυχε να παρακολουθήσε επί τω έργω hair stylists του Vidal Sassoon σε μια κολεξιόν, και να σκεφτεί αυτομάτως “βρε λες; μήπως να κάνω αυτό όταν δεν παίζω μουσική;”. Όπως καταλαβαίνεις, έγινε και πλέον μπορεί και να κουρεύει και να διδάσκει άλλους να κουρεύουν, καθότι καθηγητής σε σχολή, με κανονικούς μαθητές.

Ελπίζω να τους τονίζει να κόβουν ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ.

Στη φωτογράφιση ο Αλέξανδρος πόζαρε σε κλειστό και ανοιχτό χώρο με την ίδια αμηχανία (με τα αγόρια είναι πάντα πιο δύσκολο) και μας μίλησε για πολλή
πάρα πολλή, σοβαρά
μπορεί και δυσανάλογα πολλή ώρα
για το Nymphomaniac, τον Παζολίνι και ότι δεν βλέπει όσο ευρωπαϊκό κινηματογράφο θα ήθελε, επειδή λόγω καθημερινότητας τον τρώει η ευκολία. Στο τελευταίο συμφωνήσαμε.

 

Alexandros

Alexandros3

Alexandros

Alexandros

Alexandros

Alexandros

 

Alexandros

Alexandros

 

Τα πουκάμισα και το σακάκι του Αλέξανδρου είναι Fred Perry, το τζιν Element, 
το μαύρο τζιν Fallen, οι μπότες Harley Davidson, 
τα παπούτσια Vans και τα γυαλιά Rayban

***** Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε η Στέλλα Παναγοπούλου.
Ευχαριστούμε τον κινηματογράφο Ιντεάλ, και, φυσικά, τον Ορέστη.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.