Λίγο, πολύ λίγο σελιλόιντ

Στην αισιόδοξη κατηγορία “μερικές φορές, αν κυνηγάς κάτι με πείσμα κάπως, κάποτε θα σου κάτσει” ανήκει η περίπτωση της Indira Suleimenova από το Καζακστάν. Η Indira είχε το κόλλημα με τη σκηνοθεσία και κέρδισε πέρυσι τον διαγωνισμό Done In 60 Seconds, κατηγορία βραβείων του Jameson Empire Awards, στον οποίο πρέπει να φτιάξεις ένα ταινιάκι ενός λεπτού που με τη σειρά του πρέπει να διηγείται μια ταινία (inception δηλαδή). Η συμμετοχή της Indira ήταν η ακόλουθη παρωδία του Black Swan παντελώς DIY και homemade, και ήταν απίθανη. H ίδια η σκηνοθέτης, έγραψε στο μπλογκ της, ήταν σίγουρη πως θα περιλαμβανόταν μεταξύ των 5 φιναλίστ, παρόλες τις πρακτικές δυσκολίες (φίλος και συνεργάτης της στα γυρίσματα δεν μπόρεσε, για λόγους που είχαν να κάνουν με διαδικαστικά, να φτάσει ως το Λονδίνο)

 

Eδώ είναι η Indira με το βραβείο της

(ναι ναι, υπήρχε και βραβείο, όχι ότι παρευρισκόταν ο Michael Fassbender στην ίδια εκδήλωση, κανονικό βραβείο)

Αχχχ τι λέγαμε; Α ναι μάλιστα. Φυσικά η Indira έχει ενθαρρυνθεί αμετάκλητα και συνεχίζει να ασχολείται με τη σκηνοθεσία και να λαμβάνει μέρος σε φεστιβάλ με διπλό ενθουσιασμό. Εδώ τη βλέπεις με την πρωταγωνίστρια του Black Swan (ερμμμ revisited) Aisulu Azimbayeva, την οποία κράτησε και για το επόμενο project, έναν διαγωνισμό με κεντρικό θέμα “Υπερήρωες” που έγινε στα μέρη της, την πόλη Αστάνα του Καζακστάν. Από μακριά η ομοιότητά της με τη Mila Kunis δεν είναι φοβερή;

Φυσικά, η δόξα στην πατρίδα της ήρθε και με τη μορφή φωτογραφίσεων – εδώ τη βλέπεις στο Harper’s Bazaar του Καζακστάν.

Φέτος στον διαγωνισμό Jameson Empire Done In 60 Seconds, νέες συμμετοχές είναι η Ιαπωνία και η Ελλάδα, πράγμα που έλυσε το μυστήριο του τι έκανε ένα Jameson σε κάπως κινηματογραφική συσκευασία, που έφτασε σε διάφορα σπίτια.

Συμμετοχές μπορείτε να υποβάλετε εδώ  – αν κερδίσει κάποιος Έλληνας και αναζητά date για την τελετή: ΠΡΩ!!!!! Μη σας νοιάζει για babysitting και τέτοια, το έχω υπό έλεγχο, το πολύ πολύ την παίρνουμε μαζί, τρελή γκομενοπαγίδα σου λέει τα μωρά.

photos: Harper’s Bazaar Kz voxpopuli.kz,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.