Feliz Natalia

Ούτε σε ένα ρομάντσο συνομοταξίας Sleepless In Seattle δεν θα έβρισκες την περίπτωσή μας με τη Ναταλία, με την οποία μιλάμε πάνω από έναν χρόνο κάθε μέρα χωρίς να έχουμε, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, βρεθεί ποτέ, ένεκα Θεσσαλονίκης (εκεί μένει). Φυσικά, πολλά πράγματα τα ξέρω έτσι και αλλιώς πολύ καλά για αυτήν: ξέρει από pop culture, την εκνευρίζει να χαρακτηρίζει κανείς τις αδύνατες γυναίκες “ανορεξικές”, είναι πιθανότατα από τις λίγες που ενθουσιάστηκαν με την επιλογή του νέου Batman, έχει πλούσιο μαλλί και είναι από τα κορίτσια που τους αρέσουν τα μπουκαλάκια, τα πινελάκια, τα νεσεσεράκια, γενικότερα τα λούσα. Επιπλέον, ακούραστα, παρά τις εξεταστικές (είναι γεωπόνος) και τη δουλειά της ανανεώνει το page καθημερινά χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση ή ουσιαστικό κέρδος, πέραν του ότι της αρέσει, όπως και εμένα, και του ότι, τολμώ να μαντέψω, χαίρεται να ξέρει ότι για κάποιες (και για κάποιους, αλλά λιγότερους) το Fashionism είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά, ένα γελάκι και ένα comic relief. Μπορεί και να χαίρεται και να γελάει δυνατά στη δουλειά τις (πολλές) φορές που τα σχόλια των αναγνωστών είναι πιο αστεία από τα δικά μας.

Το προχριστουγεννιάτικο δώρο της Ναταλίας που την έβαλε σε αμιγώς χριστουγεννιάτικο μουντ, είναι τα πορτρέτα που της τράβηξε η Πηνελόπη Γερασίμου με full pampering Inglot. Τα τρία διαφορετικά μακιγιάζ που θα δεις έχουν βασικό διαφοροποιητή το κραγιόν και για κάδρο είχαν κοσμήματα και αξεσουάρ Accessorize και ρούχα Monsoon.

Για την πρώτη πόζα αφήσαμε κάτω αυτά τα υγιή και πυκνά μαλλιά και φτιάξαμε ένα αθώο styling preppy μαθήτριας, με το υπονοούμενο να περιορίζεται στο κόκκινο κραγιόν.

Natalia

 

Το μπορντό κραγιόν προς το οποίο στρέφονται τον χειμώνα οι λάτρεις του κόκκινου για αλλαγή, σημειολογεί μια γυναίκα πιο “ντάμα” και έτσι το περιβάλαμε με εορταστικά αξεσουάρ και ένα ελαφρύ στυλ κυρίας του Downton Abbey σε κυριακάτικη λειτουργία αλλά και με μια μικρή εσάνς καμπαρέ.

Natalia

Για το τελευταίο, πιο ανέμελο πορτρετάκι βάψαμε τα μάτια με διαφορετικού χρώματος eyeliner (πράσινο και μπλε) και αφήσαμε άχρωμο το στόμα. Εχω διαβάσει ότι το στόμα, όταν έχει ανοιχτόχρωμο κραγιόν, φαίνεται κάπως πιο σαρκώδες. Δεν ξέρω αν ισχύει, όμως από την αυθυποβολή και μόνο, νιώθω να το βλέπω.

Natalia

Natalia

… Και έτσι, χωρίς να το περιμένεις, είδες πώς είναι η Ναταλία, με την οποία, αν είσαι από τις τακτικές, μπορεί να μιλάς και καθημερινά, και πήρες και ιδέες για τρία μακιγιάζ μιας και μπαίνει οσονούπω ο μήνας που αποφασίζουμε με ζέση να κυκλοφορούμε λίγο πιο γιορτινές και μεγαλοπρεπείς, έστω και αν δεν το καταφέρνουμε πάντα (δηλαδή συνήθως) στο τέλος.

****** Η φωτογράφιση έγινε στο κατάστημα Inglot του Athens Metro Mall. Η Ναταλία πόζαρε έχοντας κάνει 6 ώρες ταξίδι, ερχόμενη από τον σταθμό του τρένου κατευθείαν για να την κακομάθει η Μαρία Κάππα και η Βιβιάνα Φίλη,  καταπληκτικές  makeup artists.

 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.