… ένα κάποιο o.d. Χριστουγέννων

Ο άνθρωπος που θα σου πει, αν θέλει, τι φοβάται στις γιορτές, που είναι ο ίδιος με τον άνθρωπο που μισεί τα μπαλόνια γιατί τίποτα δεν λέει “ματαιότητα” δυνατότερα από ένα μπαλόνι που ξεφουσκώνει στη γωνία μετά από ένα πάρτυ που πέτυχε (και άρα ο άνθρωπος που η ματαιότητα τού προκαλεί τρόμο), είπε να κάνει μια φωτογράφιση γιορτινή, με μπαλόνια.
Ξέρετε, to fight fire with fire.

Το οξύμωρο σώζει κάπως το ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή του ανθρώπου αυτού, και πως, ο άνθρωπος αυτός, δεν φωτογραφήθηκε ο ίδιος. Πώς να φωτογραφηθεί με μπαλόνια.

Η Ναταλία πόζαρε όσο χαριτωμένα μπορεί να ποζάρει ένας φυσιολογικό κορίτσι (δηλαδή πολύ) με τη συλλογή που επιμελήθηκε η Katy Perry για τα H&M αυτές τις γιορτές, και που μπορείς να βρεις ήδη στα μαγαζιά – έχει πολύ κόκκινο και πολλή παγέτα, επειδή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, και γράφει όλη, παντού, “Ναταλία”. Αν και capsule, μπορείς να διαλέξεις, if you dare (ελπίζω να πιάσατε την αναφορά εδώ, όποιος την έπιασε κερδίζει φιλάκι κάτω από το γκι), κομμάτια ανάλογα με το τι θες να νιώσεις: για ντίβα παίρνεις κόκκινο φόρεμα, για χορό ακούγοντας Heart of Glass παίρνεις παγετέ παντελόνι, για ρεβεγιόν φάση Γκάτσμπι φούστα με κρόσι και για ρόφημα σπίτι επειδή το παράκανες (ή για σαλέ, αν υποθέσουμε ότι κάθε πρωί που ξυπνάς κάνεις μια βουτιά στην πισίνα του Σκρουτζ ΜακΝτακ) παίρνεις τα πουλόβερ, που είναι πολύ μαλακά και σε κερδίζουν στην αφή. Το γκρι loose ζιβάγκο με prints μίνι απόδραση για σκι είναι ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι αυτής της συλλογής (και δεν φοράω καν ζιβάγκο ε). Το εορταστικό πνεύμα δεν υπήρξε διστακτικό στην επαφή του με την Katy Perry, ή με τη Ναταλία, το βλέπεις: τα ρούχα σχεδόν σε αυθυποβάλουν να μπεις στο κλίμα, από eggnog μέχρι βουτάς ένα τρίγωνο και παίρνεις σβάρνα τα κουδούνια.

Αν είδες πολύ κόκκινο και πολλή παγέτα (αν και η μαύρη παγέτα δεν έχει εποχή, ούτε περίσταση, θέλω να το ελπίζω αυτό),  θα σε καταλάβω, να εγώ τώρα πάω να ακούσω Jeff Buckley.

Ή το Μόνο για κείνη μη μου λες.

 

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

*** Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Θοδωρής Μάρκου (Θοδωρή, η Ναταλία ζητάει συγγνώμη) και το μακιγιάζ της Ναταλίας η Ελισάβετ Δερέ

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.