Χαρίζει η ομάδα για το 2013

Ο συμβολισμός του πρωτοχρονιάτικου δώρου είναι από τους λίγους που μου λένε κάτι, και, επιπλέον, πάντα καταλάβαινα όσους προτιμούσαν να κάνουν δώρο κόσμημα, γιατί, εν δυνάμει, είναι κάτι που ο παραλήπτης μπορεί να έχει πάντα πάνω του. Αν του αρέσει εννοείται (και αν δεν έρθει η στιγμή που θα θυμίζει πονεμένη ιστορία πρώην, οπότε χώνεται σε κουτιά ανήλιαγα και τελειώνει το θέμα). Τα σημερινά, που προτείνω για δώρο, είναι τα βαριά τα μασίφ τα κλασικά τα μίνιμαλ (όλα αυτά χωρίς ανάσα ε) που θα φοράς όσες μόδες και αν περάσουν, με όσα μαλλιά (που κάποια στιγμή θα σου φανούν χαζά) και αν φωτογραφηθείς. Είχα διαβάσει κάποτε σε μια από αυτές τις λίστες “τι πρέπει να έχει κάνει ένας άντρας μέχρι τα 30” “10 ατάκες που δεν πρέπει να της πεις στο σεξ” “οι φυλές της Αθήνας” (αγόραζα πολύ ΚΛΙΚ μικρή) ότι “σημάδι coolness σε μια γυναίκα είναι ένα κόσμημα που δεν βγάζει ποτέ από πάνω της ό,τι και να φοράει”. Κουλ-ξεκούλ, μου αρέσει στα κορίτσια το κόσμημα που είναι πάντα εκεί (και αν δεν συντρέχει κανα βάσανο, όπως προείπαμε), και αν σου αρέσει και εσένα, αυτά είναι τα ιδανικά. Τα κοσμήματα  που σχεδιάζει ο Αλέξανδρος Τσορμπατζής δεν είναι ούτε πολύ ογκώδη αλλά ούτε και μικροσκοπικά, καθόλου φλύαρα, μάλλον αυστηρά, με γωνίες, στα γνωστά αιώνια μέταλλα, είναι εδώ για να τα φοράς μονίμως, κυρίως τα δαχτυλίδια.

3DSC_8561

1DSC_8469

5DSC_8556

11DSC_8385-copy

12DSC_8620

Επειδή άλλο τόσο μου αρέσει ο συμβολισμός του γουριού, και, κυρίως, επειδή από μια δύσκολη χρονιά μπαίνουμε σε μια, μάντεψε, δύσκολη, θέλω το τελευταίο δώρο του 2012 να έχει συνδηλώσεις τύχης. Τώρα που μπαίνει 2013, το λοιπόν, τα Thomas χαρίζουν το γούρι της νέας χρονιάς σε 5 τυχερές. [Και ναι, είναι ειρωνικό, μια μάσκα Μάγιας, με σύνθημα το Don’t believe the Hype (Public Enemy φυσικά)]. Για να κερδίσεις το κόσμημα αξίας 50 ευρώ, αρκεί να κάνεις το ευφάνταστο comment σου εδώ, στο Facebook post. Μετά, τα γνωστά, κλήρωση και ανακοίνωση τυχερών.

 

IMG_4298

 

Καλή επιτυχία – τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη Δευτέρα.

Ουφ, αυτά.

Σας είπα φιλάκια, αγαπουλίνια, γούτσου γούτσου κοριτσάρες (και αγορίνες, δεν ξεχνώ), καλή χρονιά και να το κάψετε απόψε; Μμμμμ, I just did.

 

******Tα κοσμήματα Thomas θα τα βρείτε στην οδό Αναγνωστοπούλου 27, στο Κολωνάκι.

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.