Αστικουκουβάγια

Είναι διαφορετικό να προτείνω κάτι που έχω δοκιμάσει λόγω σιγουριάς – μπορώ να γράψω φράσεις για να εκνευρίσω πατρονάρω ευγενικά, όπως “άκου με” ή “πάρτο και θα με θυμηθείς” ή “σου έχω πει ποτέ για κάτι που δεν σου βγήκε καλό;” και τέτοια. Τα γυαλιά ηλίου Urban Owl είναι μια τέτοια περίπτωση: από τότε που τα πήρα δεν έχω φορέσει άλλα, και ξέρεις εγώ, δεν είμαι να πεις και καμιά σχολαστική. Όχι. Εκείνα είναι πολύ γερά.

Η ιδέα για τα Urban Owl ήταν του Δημήτρη Διαμάντη, ο οποίος ήθελε να παρέχει καλό ποιοτικώς προϊόν (σε τιμή που να μην το κάνει απλησίαστο), χωρίς μεσάζοντες, κατασκευασμένο στην Ελλάδα και χειροποίητο – αν πιάσεις στα χέρια σου ένα ζευγάρι θα διαπιστώσεις αμέσως τα περί ποιότητας που σου είπα, και που ξεκινούν από τη συσκευασία (μέχρι και η θήκη είναι απίθανο δείγμα design) και φτάνουν σε κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου: σκελετό, βραχίονα και φακούς. Ειδικά για τους φακούς μπορούν να ειπωθούν πολλά και ψαρωτικά, όπως ότι είναι μπλε ηλιακού ελέγχου, υψηλής ευκρίνειας, έχουν 100% UV προστασία και φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ήλιου, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση κύριων χρωμάτων (πράσινο, κόκκινο, κίτρινο και μπλε) και τη δημιουργία μιας έντονης αντίθεσης και μιας δυνατής εστίας.

Κάνοντας scroll down θα βρεις διάφορα σχέδια (και το αγαπημένο μου, που το άφησα τελευταίο) αλλά σου συνιστώ να μπεις στο σάιτ και να ψάξεις τα χρώματα στον σκελετό πριν παραγγείλεις, γιατί φυσικά ΔΕΝ είναι μόνο αυτά, τα περισσότερα σχέδια έχουν τόσες επιλογές που μπορεί να σε μπερδέψουν. Επίσης, αν πωρωθείς, μπορείς και να ψηφίσεις ποιο είναι το επόμενο σχέδιο Urban Owl που θα βγει στην παραγωγή – εξ’ου και τα περί εκδημοκρατικοποίησης του στυλ που θα διαβάσεις. Εμπλουτίζεις, σαν να λέμε, τη συλλογή, με ένα ακόμα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που το μπλε φίλτρο του εξουδετερώνει τα χρώματα στα οποία οφείλεται η καταπόνηση και η κούραση των ματιών, και προστατεύουν από τις ακτινοβολίες τηλεοράσεων, τηλεφώνων και tablets.

Δηλαδή θα κάνεις και καλό.

 

 

 

HUNTER

HUNTER

ARCANE

ARCANE

METRO

METRO

OMG

OMG

POSH

POSH

ROCKAMA

ROCKAMA

SWAGG

SWAGG

YOLO

YOLO

Leave a Reply

Your email address will not be published.