Χαρίζει η ομάδα: Fitflops!

Ένα πράγμα για το οποίο μπορεί κανείς να είναι σίγουρος όταν βλέπει tagline  “είναι νορμάλ να θες να αγκαλιάσεις τα παπούτσια σου;” είναι ότι μάλλον πρόκειται για άνετα παπούτσια. Στην περίπτωση των Fitflops το “άνεση” είναι επιεικής χαρακτηρισμός: με τα Fitflops είναι σαν να (περ)πατάς πάνω σε μίνι ατομικά συννεφάκια.

Βρετανοί industrial designers έφτιαξαν τη MICROWOBBLEBOARD™ midsole, “ενδιάμεση σόλα ιδιαίτερης πυκνότητας, ανατομική, χωρίς ραφές, που απορροφά τους κραδασμούς όπως ακριβώς και τα sneakers, ενώ διαχέει τα σημεία υψηλής πίεσης.

[Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο μου αρέσει να επαναλαμβάνω όλα αυτά τα από επιστημονικά έως φουτουριστικά που συμβαίνουν στην τεχνολογία καλλυντικών, υφασμάτων, αξεσουάρ κ.λπ., ακόμα και χωρίς να καταλαβαίνω ακριβώς. Νιώθω σαν να παίζω σε καμιά ταινία τύπου Gattaca]

Αφού ξεκαθάρισα ότι τα Fitflops θέλουν να θεωρούνται τα πιο άνετα σανδάλια του κόσμου (και μάλλον είναι), και αφού σου πω ότι στο site τους μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια (πάρε τηλέφωνο την One Retail στο 210 32 30 870 για να μάθεις περισσότερα), θα σου δείξω τις επιλογές μου, ακριβώς από κάτω, και αφού στις δείξω θα χαρίσω και δύο ζευγάρια, για να τα φοράς όλο το καλοκαίρι, να ανεβοκατεβαίνεις σε δύσβατες παραλίες σαν αγριοκάτσικο και να με σκέφτεσαι – να κάνεις, σαν να λέμε, βουτιές στην υγειά μου. Ή, να πίνεις καμιά μπίρα, αν τα φοράς σε φεστιβάλ (είναι ιδανικά για φεστιβάλ γιατί βγάζουν ώρες ορθοστασίας, κάνοντάς τις να φαίνονται εχμμμ λιγότερες ώρες: πολεμάνε, δηλαδή, και τον χρόνο. Είναι μαγικά).

Το φετινό μου thingie, όπως βλέπεις, είναι η φάσε παντόφλα (η οποία είναι πολύ μόδα εδώ και κάποια χρόνια), η οποία συνδυάζεται ιδεωδώς με τα κάπως πιο loose και δροσερά καλοκαιρινά κομμάτια και επιτυγχάνει να φέρει στο μυαλό μια αγαπημένη μου στιλιστική αναφορά, αυτή του μινιμαλισμού της ιαπωνικής πρωτίστως και βελγικής δευτερευόντως σχολής (σχολές που πολύ θα εκτιμούσαν το διαστημικό design). Για τις πιο αθλητικές έχω κάτι πιο κάζουαλ με άσπρη σόλα και για τις αμαζόνες, εκτός από τις παντόφλες έχω και ένα εντυπωσιακό gladiator sandal σε σοφιστικέ ασπρόμαυρο. Να:

 

 

AIXSLIDE_SILVER_D00704B_W_SS16_TOP_sRGB BIKERCHICSLIDE_BLACK_W_CRUISE14_PAIRTOP_RGB

LOOSHSLIDE_SILVER_D00867B_W_SS16_3Q_sRGB

Fitflops

**** Για να έχετε πιθανότητες να κερδίσετε τα δυο ζευγάρια που θα δείτε ακριβώς από κάτω, κάνετε τα εξής:
1. Like στο page Fitflops
2. Like στο Fashionism
3. Ευφάνταστο σχόλιο, εδώ από κάτω, στο οποίο επιλέγετε πιο από τα δύο θέλετε, το μαύρο με τα ασημί bling ή το χρυσό, και αναφέρετε το νούμερό σας.

Καλή επιτυχία!

Screen Shot 2016-06-01 at 12.21.55 PM

AIXSLIDE_PALEGOLD_D00704B_W_SS16_PAIR_sRGB

252 Comments