Κραγιόν από παπούτσια

Μόνη μου το έλεγα ως αστειάκι αλλά και όχι απλώς αστειάκι, ότι το κραγιόν για το πρόσωπο είναι ό,τι το παπούτσι για το συνολάκι: η Ειρήνη Παρσά, marketing director της NAK shoes, είναι εδώ για να με δικαιώσει, γιατί μετά τα παπούτσια η εταιρεία (με την οποία έχω ασχοληθεί πολύ τελευταία καθώς ξεκοκάλισα ολόκληρο το site της περιμένοντας σε ουρές) έφτιαξε μια ωραιότατη σειρά κραγιόν. Καλά, εγώ είμαι και ΤΟ καταλληλότερο πρόσωπο για να επιβεβαιώσει το “χωρίς κραγιόν ούτε στο περίπτερο”, ειδικά μετά το ξανθό μαλλί που χωρίς κόκκινο στόμα κάτι πρόσωπα σαν τα δικά μου τα χλωμαίνει με την πολύ κακή έννοια – την έννοια του μαλλί-δέρμα-χείλη ένα (άτονο) χρώμα. Τέλος πάντων, πες μας Ειρήνη.

Πώς πέρασε πρώτη φορά από το μυαλό σου η ιδέα για τα κραγιόν;
Η αρχική ιδέα ήταν η ανάπτυξη ενός gift with purchase προϊόντος, το κραγιόν είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα οπότε καταλήξαμε ότι θα αρέσει πολύ ως δώρο. Το κλασικό κόκκινο είχαμε την τύχη να συμπίπτει με το εταιρικό μας χρώμα οπότε κάπως διευκόλυνε και την απόφαση για το χρώμα – για αυτό και το 2018 η προωθητική ενέργεια είχε μόνο το κόκκινο, το οποίο δίναμε δώρο με κάθε αγορά. Ταυτόχρονα, εξετάζαμε την ανάπτυξη μια σειράς με περισσότερα χρώματα.

Πώς αποφάσισες τι χρώματα θα έχει η σειρά;
Η ενέργεια είχε επιτυχία και μας ζητούσαν περισσότερα χρώματα, οπότε ήταν μονόδρομος να αναπτύξουμε μια σειρά NAK BEAUTY. Το κομμάτι αυτό της έρευνας για τα χρώματα ήταν ίσως το πιο fun κομμάτι! Κάναμε έρευνα σχεδόν σε όλα τα beauty και make-up brands, φέραμε τα κραγιόν που φοράμε στο γραφείο, συζητήσαμε πολύ, κάναμε μίνι γκάλοπ μεταξύ μας και κάπως τελικά καταλήξαμε στα χρώματα.

Πες μας τι διαφορετικό έχει η σειρά κραγιόν ΝΑΚ και γιατί να την προτιμήσει κανείς
Ένας λόγος είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη στο brand. Η καταναλώτρια γνωρίζει πλέον ότι η ποιότητα είναι προτεραιότητα της ΝΑΚ SHOES συνεπώς δε θα διστάσει να αγοράσει το κραγιόν. Αυτό μπορεί να μην αρκεί όμως, οπότε μερικές παραπάνω πληροφορίες για την συλλογή είναι πως πρόκειται για κραγιόν μακράς διάρκειας, χωρίς Parabens, που εγγυώνται απόλυτη κάλυψη. Η συλλογή περιλαμβάνει 3 υφές: MATTE – VELVET – SHINE για κάθε γούστο στις υφές.

Με τι άλλο θες να καταπιαστείς στο μέλλον; ακόμη και ως όνειρο!
Θέλω σε αυτό το σημείο να μοιραστώ ότι αυτές οι ερωτήσεις με αγχώνουν γιατί μου αρέσουν πολλά διαφορετικά πράγματα, καταπιάνομαι με άλλα τόσα και δεν μπορώ να το οριοθετήσω. Θέλω να συνεχίσω να περνάω καλά στη δουλειά, να εξελίσσομαι πνευματικά, να αναπτύσσω skills σε οτιδήποτε μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και να κάνω όσα με γεμίζουν.

Ποιο χρώμα προτιμάς εσύ;
Για nude το 165–HONEYLOVE και φυσικά το κόκκινο 184-CLASSIC RED αλλά τα έχω πάρει όλα εννοείται.

**** Τη συλλογή θα τη βρείτε στα φυσικά καταστήματα της NAK Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.