Απ’ έξω άνεση

Το κορίτσι στη φωτογραφία είναι η Taylor Tomasi-Hill, fashion editor, it girl, street style star, διάφορα άλλα αγγλικά και στιλίστρια γνωστή για τους απρόσμενους συνδυασμούς της. Με λίγα λόγια, αν η Taylor μου λέει ότι με Birkenstock συνδυασμένα με μπουφανάκι μπορώ να πάω στο βουνό, θα πάω.

Η πλύση εγκεφάλου με την Παντόφλα Το Καλοκαίρι, συνεχίζεται από την υποφαινόμενη και το 2018, με την παρουσίαση των αγαπημένων της σχεδίων – η δική μου προσωπική μικροσυλλογή μέσα στη συλλογή, ας πούμε. Έχω και ένα ζευγαράκι Gizeh (τα πρώτα που πέρασαν η γραμμή που χώριζε το “τουριστικό σανδάλι” από τη μόδα, παλιά, όταν ακόμα υπήρχε το Pop και στα δύσπιστα μάτια και αφτιά μου τα απενοχοποίησε η κοπέλα από δω, ακόμα το θυμάμαι) αλλά τα αγαπημένα μου είναι τα Arizona, δηλαδή η παντοφλίτσα με τα παράλληλα κουμπώματα που θα δεις εδώ σε διάφορες παραλλαγές, και που τελευταία τη βλέπεις και φορεμένη με κάλτσες, επειδή ναι, είναι αλήθεια, όλα τα φρούρια έχουν πέσει πια.

Τα παπούτσια αυτά πηγαίνουν τα ποδαράκια σου σε βουνά και λαγκάδια επειδή είναι ανατομικά, με σόλα από δέρμα εξασκημένη από το 1774 (!) που πρωτοκατασκευάστηκαν. Αν θέλεις να τα βουτάς στη θάλασσα γιατί είσαι τύπος τόσο χύμα και μποέμ, συνίσταται να πάρεις τα πλαστικά, που αντέχουν τα αλάτια και την κακοποίηση των κακοτράχαλων παραλιών στα νησάκια που θα τα γυρίσεις φέτος. Μικρή συμβουλή που μπορώ να σου δώσω πριν πας να τα δοκιμάσεις είναι ότι βγαίνουν σε δύο καλαπόδια, ένα στενό και ένα φαρδύ (οπότε μπορεί να υπάρχει και διαφορά στα νούμερα) και ότι δείχνουν ωραία με βαμμένα νύχια – όλα τα πέδιλα, αλλά αυτά ακόμα περισσότερο γιατί η αντίθεση “κουλ και άνετη και κάζουαλ αλλά κοίτα πόσο θηλυκή ταυτόχρονα” με ενθουσιάζει.
Τα σχέδια που έχω διαλέξει περιλαμβάνουν μαύρα (duh!), λευκά, μεταλλικό ματ, μεταλικό λουστρινέ, pattern “δέρμα ερπετού”, μαύρη σόλα (την προτιμώ), άσπρη σόλα (επίσης υπάρχουν και “δίσολα” για όποια ενδιαφέρεται), μονοχρωμία καιαιαιααι…

 

 

 

Birkenstock

 

Birkenstock

Birkenstock

 

 

Birkenstock

 

 

 

Birkenstock

 

 

Birkenstock

… αυτό που πήρα εγώ, δηλαδή το ωραιότερο!

Birkenstock

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.