Χαρίζει η ομάδα: TOMS για τα ταξίδια

H TOMS έφτιαξε αυτό το καλοκαίρι έναν ωραίο μίνι χάρτη (μίνι ίσον όχι αχανή και επομένως όχι δύσχρηστο) με μέρη που αξίζει να ανακαλύψει κανείς στο κέντρο της Αθήνας, και καθότι μεγάλη φαν τους για τους γνωστούς λόγους που έχω πει πολλές φορές και θα ξαναπώ και σήμερα, πρότεινα και εγώ ένα.

Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να μαντέψεις ότι είναι το δισκάδικό μας, το Syd Records ένα μέρος φτιαγμένο από θαυμάσιους δίσκους ελληνικής παραγωγής που από κάθε μετερίζι φωνάζουμε ότι αξίζει να στηρίζεις, εισιτήρια συναυλιών ξένων και αθηναϊκών συγκροτημάτων που από κάθε μετερίζει φωνάζουμε ότι αξίζει να στηρίζεις, merch, δηλαδή t-shirts και tote bags των μπαντών που από κάθε μετερίζει φωνάζουμε ότι αξίζει να στηρίζεις και συλλεκτικά Μικρά Μαύρα Φορέματα που από κάθε μετερίζι φωνάζουμε ότι πρέπει στα αλήθεια να βιαστείς αν θες να τα αποκτήσεις. Στο Syd οι άνθρωποί σου (δηλαδή ο Μάνος, ο Γιώργος και ο Παντελής) θα σε βοηθήσουν, θα σου βάλουν να ακούσεις μουσική, θα σου προτείνουν και γενικά δεν θα ξεκολλάς. Για τόσο γνώστες μιλάμε.

Φυσικά, φοράω αυτά τα α νε τό τα τα Jutti mules με τα οποία θα βγάλω το καλοκαίρι φέτος.

Φυσικά, θα ξέρεις πως φέτος υπάρχει καφέ TOMS στη Μητροπόλεως – ίσως δεν ξέρεις όμως ότι (κατά τη σταθερή φιλοσοφία του One for One) για κάθε καφέ που αγοράζεις, η TOMS προσφέρει νερό σε έναν άνθρωπο που δεν έχει πρόσβαση σε καθαρά συστήματα ύδρευσης και σε πόσιμο νερό: η εταιρεία συνεργάζεται με χώρες που έχουν ανάγκες ύδατος, και προμηθεύεται από εκείνες τους κόκκους καφέ που χρησιμοποιεί στα καταστήματά της.

Φυσικά, πιο κάτω έχουμε και δώρο.

 

TOMS

Δεν είναι ο Kosmos το δώρο (αν και χαριτωμένοοοοοος), πιο κάτω πήγαινε.

TOMS

Μια από εσάς θα κερδίσει αυτή την τσάντα που χωράει όλα όσα χρειάζεσαι για μια εκδρομούλα ΠΣΚ (ή άλλου τριημέρου) αρκεί να
1. κάνει ένα like στο page TOMS
2. κάνει ένα like στο page fashionism
3. γράψει το ευφάνταστο σχόλιό της εδώ, από κάτω.

Καλή επιτυχία ε!

 

TOMS tote bag

181 Comments