Χαρίζει η ομάδα: μανό ή/και όζες

Το λογότυπο των Iris Nails συμβολίζει την ιπτάμενη Ίριδα με τα φτερωτά σανδάλια, αλλά εννοείται ότι εμένα μου θυμίζει αυτό και κάθε

ΚΑΘΕ

φορά που αναφέρομαι στα μανό, το τραγουδάω από μέσα μου (το ξέρω όλο).

Τα βερνίκια νυχιών Iris Nails είναι ελληνικά, οπότε τα στηρίζουμε με πάθος, και έχουν όπως θα δείτε αν ψάξετε το site τους, μεγάλη ποικιλία σε χρώματα – πιο χειμωνιάτικα, πιο ανοιξιάτικα, πιο διακριτικά, πιο παστέλ, όλα. Όχι μόνο τα έχω δοκιμάσει, αλλά τα φοράω σχεδόν συνεχώς τον τελευταίο καιρό οπότε μπορώ να εγγυηθώ, αν και όπως έχουμε πει περιορίζομαι σε κόκκινα και μαύρα ανεξαρτήτως εποχής (πιστεύω στις 5436987 φορές που αναφέρεται κάπου ότι “δεν είμαι του χρώματος” ίσως κάποιος να κουράζεται. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ),. Είναι, για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω επαρκώς, από τα λίγα μανό με τα οποία καταφέρνω να βάψω μόνη τα νύχια μου αξιοπρεπώς (το τρικ είναι να βάφεις πρώτα το “δυνατό σου χέρι” με το “αδύναμο”) – ίσως παίζει ρόλο η υφή, ίσως το απαλό πινέλο – και στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα, γεγονός σημαντικό για έναν άνθρωπο με τόση υπομονή που στέκεται πάνω από τον φούρνο μικροκυμάτων και φωνάζει στο φαγητό “ψήσου! γρήγορα! ψήσου!” Φυσικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και τα βρίσκεις σε συγκεκριμένα σημεία ΟΜΩΣ εγώ, φυσικά, θα χαρίσω, γιατί έτσι ένιωσα ανοιξιάτικα.

Δηλαδή.

Τρεις τυχερές
1. θα κάνουν λάικ στο page Iris Nails
2. θα κάνουν λάικ στο page Fashionism
3. Θα γράψουν το ευφάνταστο comment τους εδώ από κάτω

και θα κερδίσουν ΚΑΙ από ένα ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ για να τις κακομάθει το φάσιονιζμ, ΚΑΙ από τρία βερνίκια της προτίμησής τους (τρία η καθεμία δηλαδή!), που θα διαλέξουν την ώρα της περιποιησούλας. Για να είστε προετοιμασμένες, ρίξτε μια ματιά εδώ (ναι ξέρω, είναι άπειρα).

Έλα μην κάθεστε.

Iris Nails

Iris Nails

Iris Nails

Iris Nails

107 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.