Ονειροπαρμένες

Η Φιλίππα Δημητριάδη δίνει μια κάποια σημασία στα ντεσού. Στο Popaganda.

Ο Τζον Κιούζακ ως Ρομπ Γκόρντον στο High Fidelity λέει εμμέσως πλην σαφώς στη Λώρα ότι στην αρχή «ναι, φόραγες εκείνα τα ωραία εσώρουχα, αλλά έχεις και αυτό το βαμβακερό, γαριασμένο και ξεχειλωμένο βρακί» και – ας το παραδεχτούμε κορίτσια – όλες το έχουμε γιατί είναι άνετο και μας βολεύει κάποιες φορές, το τι εσώρουχα όμως φοράει μια γυναίκα είναι πάρα πολύ σημαντικό, όχι μόνο για να διεγείρει τον άνδρα, αλλά πρώτα τον ίδιο της τον εαυτό. Θα το έχετε παρατηρήσει. Πριν από ένα «κρίσιμο» ραντεβού φοράτε τα καλά σας εσώρουχα και το πιο σικάτο φόρεμα της ντουλάπας σας. Δεν αισθάνεστε πιο ανεβασμένη ψυχολογικά; Γιατί να μη συμβαίνει αυτό κάθε μέρα.

Τα Daydream handmade Lingerie, είναι ακριβώς αυτά τα εσώρουχα. Ρομαντικά , φτιαγμένα από απαλή δαντέλα και με ελάχιστες ραφές, αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς να διαγράφουν άσχημα τη σιλουέτα και δεν έχουν όλα αυτά τα ενοχλητικά κουμπώματα. Πίσω από τις χειροποίητες αυτές δημιουργίες βρίσκεται η Δήμητρα Πέτρου, που αφότου παρακολούθησε κάποια σεμινάρια πατρόν και με αρχικό στόχο τα ρούχα, το εσώρουχο την κέρδισε αμέσως. Έτσι από το 2012 διαθέτει αποκλειστικά on line τα ρομαντικά lingerie της, χαρίζοντας στα κορίτσια εκεί έξω, περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό που κάνει τα Daydream Handmade Lingerie ξεχωριστά, είναι η μαγεία του χειροποίητου, το γεγονός δηλαδή ότι το εσώρουχο ράβεται ακριβώς στα μέτρα σου, σε ό,τι μέγεθος, σχέδιο και χρώμα θες εσύ. Η συλλογή της Δήμητρας διαθέτει βέβαια κάποια βασικά κομμάτια και ανανεώνεται τακτικά, όμως η δημιουργός είναι ανοικτή σε κάθε είδους custom παραγγελία.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των εσωρούχων είναι από ελληνικές βιοτεχνίες. Τα σετ ξεκινούν από 40 ευρώ και το ακριβότερο κομμάτι φτάνει τα 50 ευρώ. Πολλές φορές τα μπουστάκια του Daydream Handmade Lingerie μπορούν να φορεθούν και μόνα τους, ως tank top, είτε μέσα από κάποια see through μπλούζα. Στην Δήμητρα αρέσει να παίζει με τα θερμά χρώματα οπότε στη βασική της συλλογή θα δεις πολύ το μαύρο, το μοβ, αλλά και παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ.

Daydream handmade Lingerie

Daydream handmade Lingerie

Daydream handmade Lingerie

Daydream handmade Lingerie

Daydream handmade Lingerie

Leave a Reply

Your email address will not be published.