Χαρίζει η ομάδα: the Clotho edition

Κανονικά θα έπρεπε να βάλω ένα ωραίο ερώτημα για να γίνει συζήτηση, όπως ας πούμε,  ποιες γυναίκες σκέφτεστε να φοράνε πιο “όπως πρέπει” τα Clotho. Εκεί εγώ θα απαντούσα πρώτη τη St. Vincent και θα περίμενα να πείτε και τις υπόλοιπες, μετά θα πρόσθετα και την PJ Harvey και θα κάναμε μια ωραία κουβεντούλα, θα πέρναγε η ώρα, τσακ, θα συμπληρωνόταν οκτάωρο, θα πηγαίναμε σπίτι μας. Αν θέλετε λέτε ελεύθερα, φυσικά, αλλά δεν θέλω να σας δυσκολέψω τόσο πολύ.

Πριν σας χαρίσω ένα κομμάτι Clotho (… γιατί θα σας χαρίσω, το καταλάβατε και από τον τίτλο), φρόντισα να έχω επαληθεύσει την αρχική μου εντύπωση περί ιδανικού συνδυασμού ποιότητας και design – τις έχω χιλιοταλαιπωρήσει αυτές τις λέξεις, μη νομίζεις δηλαδή ότι δεν το ξέρω, αλλά δεν είναι τίποτα αυτονόητο πλέον, ούτε στη μόδα ούτε πουθενά: πολλοί είναι αυτοί που θα πλασάρουν σωστά ή άγαρμπα το προϊόν τους, λίγοι αυτοί που θα σεβαστούν την επιλογή σου, που, επιπλέον, δεν θα είναι με το αζημίωτο.

Το φόρεμα Clotho που έχω είναι στο χρώμα του πάγου και έχει φορεθεί με τα πάντα: τακούνι, κάλτσα και brogues, μπαλαρίνα, με κάτω τα μαλλιά, με πάνω τα μαλλιά, άνοιξη, φθινόπωρο, χειμώνα, γενικά έχει βγάλει δουλίτσα που λέμε, οπότε σίγουρη ότι θα μείνεις ικανοποιημένη μπορώ να σου προτείνω (και) τα κομμάτια της επόμενης σεζόν, τα οποία ακολουθούν την οικεία παλέτα του γκρι, μαύρου και άσπρου αλλά, αυτή τη φορά, βάζουν μέσα και το denim. Το αποτέλεσμα είναι κομμάτια από τζιν, φυσικά πολύ πιο “εξευγενισμένα” από αυτό που έχει κανείς στο μυαλό του όταν ακούει τη λέξη: μαλακό ύφασμα που έχει ροή για να στρώνουν όπως πρέπει τα πουκάμισα και να κάνουν πτυχώσεις οι φούστες (… και έχουμε και τα τρία sos σχέδια φούστας εδώ: μίνι, pencil και full skirt). Όσο για τη συλλογή εν γένει, εκείνη βασίζεται και πάλι στη δωρικότητα των γραμμών, έχει προσέξει τελειώματα και ραφές και ακόμα και τα πιο εφαρμοστά της κομμάτια φτιάχτηκαν με προτεραιότητες την άνεση και την ευκολία στην κίνηση που επιτυγχάνεται με τον “αέρα” στα σωστά σημεία. Το πουά φόρεμα, το κιμονό και τα peplums – που είναι περισσότερο smocks – είναι κάποια ακόμα νέα κομμάτια. Δες τα, και δες και λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό.

 

 

Clotho

Clotho

Clotho

Clotho

Clotho

Εδώ είμαστεεεεεε! Θα σου χαρίσω ένα κομμάτι της επιλογής σου από τη νέα συλλογή Clotho:
– ή το peplum
– ή το κιμονό
– ή τη full skirt

αρκεί εσύ να
– κάνεις like στο page Clotho (το like είναι υποχρεωτικό, χωρίς αυτό δεν κερδίζεις)
– να κάνεις like στο page Fashionism
– να γράψεις εδώ, στο site, ένα ευφάνταστ σχόλιο με το κομμάτι της επιλογής σου ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ.

Δες λίγο τι μπορείς να πάρεις σπίτι, και καλή επιτυχία!
Η νικήτρια θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου.

Clotho

Clotho

Clotho

276 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.