Μικρό, ρετρό προτζεκτάκι

Αυτά τα ρούχα που βλέπεις εδώ, “είναι όλα εντελώς εγώ” που λένε, χωρίς καμία παραχώρηση. Θέλω, δηλαδή, κάποιος να μου πει “πάμε μια βόλτα στη θάλασσα; Μια βαρκάδα; Να είσαι έτοιμη αύριο το πρωί στις 10, θα περάσω να σε πάρω” και να εμφανιστώ ΕΤΣΙ. Το μπλε και το κόκκινο, το cropped top (φέτος έχω αποφασίσει να δείξω κοιλιά) το φαρδύ παντελόνι που μοιάζει με κάτι που θα φορούσε η Daisy Buchanan στις πρωινές βόλτες της στην παραλία, η ζώνη με τον ναυτικό κόμπο, τα cat eye γυαλιά – κακώς μπήκα σε τόσες λεπτομέρειες, το εννοούσα, ΟΛΑ. Επειδή, εσύ μπορεί να τα πεις vintage (και τα Fiorucci, που θα δεις πιο κάτω, είναι στα αλήθεια κατεξοχήν vintage μάρκα), αλλά στην πραγματικότητα είναι ρετρό, δηλαδή ρούχα για το παρόν που κάααατι παλιομοδίτικο σου θυμίζουν γιατί το θέλουν, αλλά αν δεν ασχολείσαι με τις αναφορές και τις σημειολογίες, μπορεί και όχι.

Δύο πάρα πολύ βολικά πράγματα συμβαίνουν με αυτό το συνολάκι (τρία, το ένα είναι ότι είμαι καθιστή): το βρίσκεις ως έχει στο McArthurGlen Designer Outlet Athens – άρα θα παρκάρεις και απλώς θα ανεβοκατεβαίνεις με κυλιόμενες – και το παίρνεις με πάρα πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Γενικώς, είμαι άτολμη ως προς το να προτείνω ανερυθρίαστα ρούχα σχεδιαστών αν δεν είναι σε μεγάλη προσφορά, αλλά οι εκπτώσεις στο εκπτωτικό χωριό είναι αυτές που εγγυάται το όνομά του, όλον τον χρόνο, ΚΑΙ ΤΩΡΑ έχουμε έκτπωση στην έκπτωση (μέτρησες πόσα παράγωγα του “έκπτωση” χρησιμοποιήθηκαν;).

Αν σε μπέρδεψα, εννοώ ότι τώρα είναι η ώρα να πας να ψωνίσεις ρούχα από αυτά που τα λένε “επώνυμα” σε τιμές μη επωνύμων, και τώρα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα φύγεις χωρίς να έχεις βρει κάτι.

Κατά τα άλλα, επειδή υπάρχει και ο ελέφαντας στο δωμάτιο (και είμαι εγώ) αν σου φαίνεται πολύ αλαζονικό το ύφος μου μέσα από τα γυαλιά είναι επειδή με χτυπάει ο ήλιος.

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

Τα είδες; Τα είδες. Σου άρεσαν; Ε, κάτι θα σου άρεσε. Κοίτα τώρα και τις τιμές που σου υποσχέθηκα:

Γυαλιά Escada (EyeQ) 115 ευρώ από 208 ευρώ, cropped top Fiorucci (Alberta Ferretti) 48 ευρώ από 175 ευρώ, παντελόνι Red Valentino 63 ευρώ από 308 ευρώ, ζώνη Red Valentino 67 ευρώ από 235 ευρώ, loafers Καλογήρου 89,10 ευρώ από 169 ευρώ, τσάντα Fiorucci 48 ευρώ από 172 ευρώ

Όλα τα καταστήματα, όπως ήδη κατάλαβες (αλλά επανάληψη, μήτηρ μαθήσεως), βρίσκονται στο McArthurGlen Designer Outlet Athens και περιμένουν να κάνεις τη διερευνητική σου και να βρεις, ενδεχομένως, ακόμα μεγαλύτερα κελεπούρια από αυτά. Δεν είναι απίθανο. Το περιμένω.

Φωτογραφίες: Nicky Economou

Styling: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

Makeup: Χριστίνα Ζώη

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.