Χαρίζει/χρωματίζει η ομάδα: Πάλι Vans

Ένα από δυο-τρία τα θεματάκια που (θα) επανέρχονται συχνά πυκνά σε αυτό εδώ το γιουαρελάκι (δες το ως υπόσχεση) είναι τα Vans και ό,τι happenings ή ιβεντάκια οργανώνονται με επίκεντρο τη μάρκα –  έχω πάρα πολλούς λόγους να τα αγαπώ, πέραν του βασικού, τού ότι δηλαδή πρόκειται για ένα αθάνατο παπούτσι που γίνεται πιο κουλ παλιώνοντας, όπως όλα τα σωστά παπούτσια του είδους. Τα Vans μπορεί να ξεκίνησαν από το σκέιτ αλλά έγιναν σύντομα ποπ κουλτούρα – έκτοτε, παραδοσιακά, “προσέχουν” με ποιον θα ταυτιστούν στα γήπεδα του lifestyle, και ως εκ τούτου έχουν επιλέξει συναυλίες, μπάντες και ροκ.

Άρα είναι ο τύπος μου.

Φέτος, για δεύτερη φορά, για χάρη των Vans η Olivia Skalkos ταξιδεύει μέχρι την Αθήνα και επιστρατεύει πινέλα, μαρκαδόρους, σπρέι και αξεσουαράκια για να φτιάξει μοναδικά Vans τα οποία θα φοράς μόνο εσύ με τη βεβαιότητα πως όχι μόνο δεν θα είναι σαν κανένα άλλο ζευγάρι, αλλά ούτε καν θα μοιάζουν μεταξύ τους τα παπούτσια του ίδιου ζεύγους. To Vans Classic & Color κάνει τα (σχετικά καινούργια, μην τους πας τίποτα σκισμένα!) παπούτσια σου έναν κανβά που μεταμορφώνεται με tie dye και illustrations της επιλογής σου, και το όλο χάπενινγκ κρατάει ένα ολόκληρο τριήμερο, για να προλάβεις σίγουρα. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (δηλαδή από 20 ως 22 του μήνα) από τις 3 το μεσημέρι ως τη μία το βράδυ, στο Τρανζίστορ στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10) θα περιποιηθείς τα Vans σου (αν δεν έχεις, μπορείς να αγοράσεις από το Color Skates σε χαμηλές τιμές ειδικά για το τριήμερο), θα ακούσεις μουσική, θα δεις σχετική έκθεση και αν είσαι κορίτσι και προτιμήσεις την Κυριακή (όπως εγώ) θα σε περιμένουν και εκπλήξεις.

Φυσικά, δεν άκουσες ακόμα το καλύτερο.

Το Fashionism θα χαρίσει σε ένα τυχερό αγόρι ή κορίτσι ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία θα κάνει αγνώριστα η Olivia το Σαββατοκύριακο. Εσύ πρέπει απλώς
να κάνεις το ευφάνταστό σχόλιό σου εδώ, από κάτω,
να μας πεις τι νούμερο φοράς
και να λάβεις μέρος ΜΟΝΟ αν είσαι σίγουρος/σίγουρη ότι στα αλήθεια μπορείς να παρευρεθείς στο Τρανζίστορ Σάββατο ή Κυριακή για να παραλάβεις το δώρο σου. Δεν είναι κρίμα να χάσει την ευκαιρία κάποιος που πραγματικά τα θέλει πολύ; Είναι.

 

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos    Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Olivia Skalkos

Vans Color Part

**** Μπορείς να ακολουθήσεις την Olivia στο instagram, εδώ

220 Comments