Χαρίζει η ομάδα: the sea master

Φτιάξτε κακάο, πάρτε marshmellows. Θα σας πω δυο ιστορίες.

Τρελαίνομαι για ανθρώπους που τους αρέσουν καναδυο πράγματα πολύ, και όπως θα έλεγε κάποιος κομπογιαννίτης ψυχαναλυτής ή κανα “γυναικείο σάιτ” αυτό συμβαίνει επειδή τα ετερώνυμα έλκονται και επειδή δεν μου αρέσει τίποτα πολύ εμένα. Δηλαδή, είμαι κάπου, είναι ωραία, αμέσως θα σκεφτώ κάπου αλλού που θέλω να είμαι, κάπου αλλού που ήμουν και ήταν ωραιότερα.
Έχω, σαν να λέμε, fomo της ζωής.
Ποτέ δεν μπορώ να πάρω κάτι πολύ σοβαρά, εκεί που νομίζεις ότι ασχολούμαι ένα ποσοστό μέσα ή έξω μου κάνει ήδη κάτι άλλο, δεν μπορώ να πωρωθώ, να αφοσιωθώ, να πω κάτσε τώρα κάνεις κάτι σημαντικό ε, νιώσε. Σαν να έχω δηλαδή, δεμένη πάνω μου μια άγκυρα (… να και το ζουμί) που η μια άκρη της είναι μέσα στη θάλασσα, και η άλλη έξω, επειδή κάτι την τραβάει για να βγει από το νερό.
Όπως θα καταλάβατε, οι άγκυρες μου αρέσουν πάρα πολύ.

 

Sea Masters

Sea Masters

Το καλοκαίρι, στις διακοπές, φορούσα στον δεξιό μου καρπό μια άγκυρα, από τη σειρά Sea Masters της Κατερίνας Ιωαννίδη, που δεν κάνει ερασιτεχνισμούς με το κόσμημα, προέρχεται από παλιά οικογένεια χρυσοχόων και ξέρει. Καθώς περπατούσαμε εκεί στα πλακόστρωτα το βραχιολάκι μου έφυγε από το χέρι και έπεσε κάτω χωρίς να το ακούσω λόγω της βοής: αυτή είναι μέχρι σήμερα η ερμηνεία μου δηλαδή. Το έψαξα, πήρα δηλαδή πίσω όλον τον δρόμο που είχα κάνει, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, το κορίτσι που τώρα το φοράει, και πιθανότατα και εγώ στη θέση της, θα το κρατούσα γιατί δεν θα μπορούσα να ψάχνω όλο το θέρετρο για να βρω ποιος το έχασε.
Καλά, εννοείται καταστράφηκε το υπόλοιπο του τριημέρου. Γιατί από βραχιόλια μου αρέσουν μόνο οι παλιομοδίτικες βέργες, και όμως αυτό είναι το πιο όμορφο που έχω δει.

****** Μια τυχερή θα κερδίσει ένα βραχιόλι με άγκυρα, κάνοντας το ευφάνταστο comment της εδώ, και like
1. Στο Fashionism και
2. στο page της Κατερίνας.

H τυχερή θα ανακοινωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ελπίζω να το προσέχει, γιατί οι άγκυρες δεν είναι πράγματα χωρίς σημασία.

Sea Masters

232 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.