Χαρίζει η ομάδα, και η Paola

Αρχιτέκτονες (και διακοσμητές, και μελετητές εσωτερικών χώρων) που φτιάχνουν τσάντες, η νέα αγαπημένη μου κατηγορία. Αν αναρωτιέσαι γιατί, δεν ξέρω, το πιο μπακαλίστικο και κομπογιαννίτικο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι, με το κοινό σημείο και των δυο είναι πως πρόκειται για εχμμμ χώρο (απόφοιτοι αρχιτεκτονικής καίνε πτυχία στο Σύνταγμα). Η Paola Diamantea, λοιπόν, φτιάχνει τσάντες, και επιπλέον, είχε και μια πολύ καλή ιδέα, σχεδόν ευρεσιτεχνία: στον σκελετό ΜΙΑΣ τσάντας έδωσε τη δυνατότητα να προσαρμοστούν περισσότερα του ενός “καλύμματα” (τα οποία ονομάζει outfits), τα οποία κουμπώνουν πολύ εύκολα και αλλάζουν την όψη του τσαντικού. Τα καλύμματα είναι ψηφιακές εκτυπώσεις σε πολυεστερικό ύφασμα και φυσικά πλένονται, σιδερώνονται και αντικαθίστανται πανεύκολα.

Paola DiamanteaPaola Diamantea

 

Paola DiamanteaPaola Diamantea

Paola Diamantea

Τις τσάντες της Πάολα τις βρίσεις προς το παρόν στο Fashion Lover, το μοναδικό eshop που έχει επικεντρωθεί (και μάλιστα χωρίς να παρεκκλίνει, εδώ και κάτι χρόνια, της πορείας του) σε έλληνες σχεδιαστές μόδας, νέους φερέλπιδες designers, δηλαδή, που φτιάχνουν ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ. Να, μια που το έφερε η κουβέντα, σήμερα φορούσα ένα φόρεμα και κάτι παπουτσάκια που είχα αγοράσει από το site, ααααα έκτακτα ήταν. Μπες να δεις τι εννοώ, αποκλείεται να μη βρεις πράγματα που σου αρέσουν.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, οι τσάντες της Πάολα συμβολίζουν το βιαστικό; πρόωρο; βήμα προς την άνοιξη ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ – φλοράλ, λαχούρια, graphic prints, καλειδοσκόπια, όλα μπορούν να γίνουν “outfits” της αρχικής τσάντας, για να μην τη βαριέσαι, και για να την υποβάλεις σε δοκιμασίες και την ταλαιπωρείς όσο θες.

Και τώρα, το καλύτερο. Το Fashionism  δίνει την ευκαιρία σε ΔΥΟ αναγνώστριες να κερδίσουν από μία τσάντα της σχεδιάστριας (Δείτε όλες τις διαθέσιμες τσάντες ΕΔΩ, υπάρχουν περισσότερες!!!) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Κάνεις λάικ στο Fashion Lover (απαραίτητο)

2.Κάνεις λάικ στο page της Paola Diamantes (απαραίτητο)

3. κάνεις το ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ comment εδώ, στο site ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 28 του μήνα!

Δεν είχα σκοπό να βάλω διαγωνισμό, αλλά πόσο να αντισταθείς σε μια καλή ιδέα; Και γιατί να το κάνεις, εξάλλου.

696 Comments