Χαρίζει η ομάδα: τα βασικά.

Αν έχετε αυτή τη μικρή πετριά με τις κολεξιόν, και μιας και διαβάζετε αυτό εδώ το σάιτ σας οι πιθανότητες λένε ότι την έχετε, θα ξέρετε ήδη πολύ καλά ότι βαθιά ντεκολτέ, δαντέλες, βελούδα, vinyl και διαφάνειες έχουν επιστρέψει ως βασικά κομμάτια με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, που είναι βέβαια περισσότερο αλήτικος (sic) 90s παρά νταμίστικος 50s και εννοείται ότι μπορούν πλέον να φορεθούν ώρες που κάποιες δεκαετίες πριν ήταν απαγορευτικές: από το πρωί δηλαδή, αν συνδυαστούν σωστά.

Τα νέα basics είναι, φυσικά, μαύρα (τουλάχιστον εδώ) και τα βρίσκεις στο μεταίχμιο μεταξύ ρούχου και εσωρούχου, χωρίς να υπάρχει καμιά πίεση να ενταχθούν πουθενά. Εγώ σήμερα διάλεξα τα κομμάτια που απαρτίζουν τα SOS και φρόντισα η επιλογή μου να είναι μεν οικονομική (Minerva γαρ!) ΑΛΛΑ να υπαινίσσεται μια κάποια πολυτέλεια. Τα SOS αυτά ιδανικά δεν συνδυάζονται μεταξύ τους (γνώμη μου έτσι; γιατί εγώ είμαι και της ισορροπίας και κάπως όταν φορέσω κάτι γκράντε “από πάνω” θα του βάλω ξερωγώ τζιν “από κάτω”), και το κοινό τους είναι η έμφαση στην υφή: το δαντελένιο κορμάκι, το παντελόνι από δερματίνη (ένα από τα classics εδώ και πολύ καιρό, πρακτικότατον με μακριά φαρδιά πουλόβερ, τόσο που είναι πλέον μονόδρομος όταν μιλάμε για κολάν), το τοπ από βελούδο για ανάμεσα στις διαφάνειες.

Τερπνόν μετά του ωφελίμου σε αυτό το combo Των Χρήσιμων είναι τα shaping εσώρουχα, σε φόρμες και σχέδια που η Madonna στα 90s (… ή και τώρα) θα είχε για κανονικά ρούχα (τα shorts και εγώ τα σκέφτομαι μην πω ψέματα): αυτά να ξέρεις σώζουν, γιατί και ασφάλεια νιώθεις, καλύπτουν όσο πρέπει, και αν φανούν δεν έχεις πρόβλημα.

Τώρα που τα είπαμε, τι κάνουμε: χαρίζουμε το βελούδινο σετάκι που θα δεις στο τέλος του σκρολντάουν σου, κάνοντας
– like στο page Minerva
– like στο page Fashionism
– ευφάνταστο σχόλιο εδώ, στο site.

Έτσι για τις γιορτές.

Minerva Minerva

Minerva Minerva

Minerva

289 Comments