Χαρίζει η ομάδα: Bad Hair Days Are Over

Πολύ καλά γνωρίζω τις ρουτίνες όλων εσάς με τα μακριά μαλλιά (αγοριών και κοριτσιών, έτσι; δεν κάνω τέτοιες διακρίσεις εγώ) και τι χρειάζονται για να είναι υγιή, αλλά και εγώ τώρα με τα κοντά ανακάλυψα πως μερικά πραγματάκια πρέπει να τα κάνω, γιατί για να κάτσει το κοντό μαλλί όπως πρέπει ή όπως το θες τέλος πάντων, χρειάζεται φουλ προϊόν ή, στη δική μου περίπτωση, μια στρατιά προϊόντων σε εντελώς τυχαία σειρά ΚΑΙ ΑΡΑ μετά πρέπει να τα αποτοξινώσεις και να τα περιποιηθείς.

Και εδώ έρχονται τα Mediterranean Hair, τα οποία είναι εδώ για να αλλάξουν τον τρόπο που νιώθεις τα μαλλιά σου, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείς κανένα προϊόν styling, ακόμα και αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι τα φροντίζεις επαρκώς.

Και εξηγούμαι: Εδώ στον Νότο, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ημερών είναι όπως έχουμε ξαναπεί ένας Ήλιος Αδυσώπητος και Αδίστακτος (μην κοιτάς που αυτές τις μέρες ζούμε την εξαίρεση!), τα μαλλιά έχουν να αντιμετωπίσουν πρωτίστως τη φθορά που προκαλεί η ζέστη. Το ότι διαβάζεις αυτά ενώ έξω χιονίζει, δεν έχει σημασία, σκέψου μακροπρόθεσμα: στη χώρα που ζεις τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τις υψηλές θερμοκρασίες, και τα καλλυντικά Mediterranean Hair δημιουργήθηκαν για να αντιμετωπίσουν ακριβώς αυτό, με το κολλαγόνο και το υαλουρονικό που περιέχουν, καθώς και τη φόρμουλα Hydrarestore Complex™. Όλα αυτά, συνδυασμένα για πρώτη φορά, δίνουν στο μαλλάκι σου πρω-το-φα-νή ενυδάτωση (πάνω από 80% περισσότερο*) και ανθεκτικότητα.

Και επιπλέον, δίνουν τέλος στις κακές μέρες (αυτές που το μαλλί δεν στρώνει, ξέρεις τώρα εσύ), ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ BAD HAIR DAYS ARE OVER που λένε και στο χωριό μου.

Για να με πιστέψετε, θα κάνουμε το πειραματάκι κατά το οποίο:
1. Εσείς θα κάνετε like στο fb page Mediterranean Care
2. Θα γράψετε μια μικρή μικρούλα ιστορία με τα #badhairdays σου εδώ, από κάτω
3. Και εγώ, θα κληρώσω 5 (πέντε, ΠΕΝΤΕΕΕΕΕΕ) τυχερές, οι οποίες θα πρέπει όμως να στείλουν και μια φωτογραφία μετά τη φουλ έξτρα περιποίηση που θα δώσει τέλος στις κακές μέρες, να τις δούμε και εμείς. Οι τυχερές θα κερδίσουν ένα σούπερ combo περιποίησης μαλλιών φουλ έξτρα, που περιλαμβάνει:
4 σαμπουάν (Everyday / Color Save / Volume / Repair)
Conditioner
2 μάσκες (Repair και Color Save) – με αστερίσκο οι μάσκες, είναι απίθανες, μην πω οι καλύτερες που έχετε δοκιμάσει;
Miracle Hair boost
Hair Serum treatment

Προσοχή ε: θέλω να τονίσω ότι πρέπει να στείλετε φωτογραφία, για να δούμε και εμείς οι περίεργοι τι έγινε.

Mediterranean Care Shampoo

Mediterranean Care Conditioner

Mediterranean Care Mask

Mediterranean Care Miracle Hair boost

Mediterranean Care Serum


*
σε σχέση με μη περιποιημένα μαλλιά

184 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.