Toni & Guy καλούν Λόντρα

Σε πλήρη διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες επιδείξεις της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, η παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής της αγαπημένης μου από όλες τις αγαπημένες Αγγλίδες, Sophia Webster, θύμιζε πιο πολύ ένα neon rave party, μπερδεμένο με μια δόση σαφάρι. Και κάπως έτσι μοιάζουν και τα παπούτσια τα οποία παρουσιάστηκαν χθες. Ογκώδη τακούνια, λεπτά τακούνια διακοσμημένα με χάντρες, ρίγες, πουά, φλαμίνγκο και λεοπάρ. Πολύ λεοπάρ, αλλά όχι στο πατροπαράδωτο μπεζ-καφέ, αν κάτι αγαπά η Sophia, αυτό είναι τα χρώματα. Γεωμετρικά prints και κορδόνια που αγκαλιάζουν όλο το πόδι υπήρξαν επίσης, σαν φόρος τιμής στα early 90s, που πάντα θα είναι εδώ, ενωμένα, δυνατά.

Sophia Webster

Sophia Webster

Sophia Webster

Sophia Webster

Sophia Webster

Sophia Webster

Sophia Webster

Φυσικά τα μαλλιά των μοντέλων ξεχώριζαν, καθώς τα είχαν επιμεληθεί με προιόντα toni and guy, γιατί είπαμε, σε ένα neon rave party, αν κάτι ξεχωρίζει αυτό είναι τα μαλλιά. Tα μαλλιά ενός clubber manga, που να πώς γίνονται:

 Βήμα 1

Απλώνουμε στα μαλλιά Volume Pumping Mousse από τις ρίζες στις άκρες

Step1

Βήμα 2

Κάνουμε μια μεγάλη χωρίστρα στη μέση από την κορυφή του κεφαλιού ως τον λαιμό και ξεκινάμε να φτιάχνουμε μικρές στριφτές τούφες που μοιάζουν με dreadlocks μέχρι να γεμίσει όλο το κεφάλι.  Τις στεγνώνουμε επιτρέποντας στο mousse να τις “ξεχωρίσει”

Step2

Βήμα 3

Ψεκάζουμε τις ρίζες με Creative Express Reboost Dry Shampoo για όγκο και ματ υφή

Step3

Βήμα 4

Φτιάχνουμε δύο πλαϊνά κοτσίδια-κεφτεδάκια χρησιμοποιώντας λαστιχάκια μαλλιών, κρεπάρουμε στην κορυφή για έξτρα όγκο και καλύπτουμε με scrunchies. Προσθέτουμε ακόμα περισσότερα λαστιχάκια και κομμάτια από ύφασμα κρεπάροντας για πιο grungy ατημέλητο αποτέλεσμα.

Step4

Βήμα 5

Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα ψεκάζοντας με Creative Extreme Hold Hairspray

Step5

SophiaWebster

SophiaWebster2

SophiaWebster3

T&G_Logo_.jpg

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.