Να ‘τανε το 21

Δεν ξέρω αν εσείς όταν κατεβαίνετε την Ερμού τραγουδάτε The Kids Are On High Street, εγώ ναι. Επειδή, ξέρετε, είμαι στη χάι στριτ, με τις πολλές αλυσίδες, που όμως, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ, δεν είχε Forever21.

Στο εξής θα έχει.

Θα είδατε στις φωτογραφίες του instagam (κάντε ένα follow, τζάμπα είναι, ενημερώνω και από εκεί για διάφορα) ότι την 1η Απριλίου, δεν είναι ψέμα, ανοίγει στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης το πρώτο κατάστημα Forever21 που θα έχει ό,τι μπορείς να ψάχνεις – όπερ έδει δείξαι: είπα να φτιάξω δυο τρία διαφορετικά μεταξύ τους συνολάκια, στο δικό μου πνεύμα πάντα μη και δεν με αναγνωρίσετε ή νομίσετε ότι αρρώστησα, για αυτό και τα χρώματα είναι άσπρο μαύρο ντένιμ, ακριβώς αυτά που περιμένατε από εμένα δηλαδή.

Αυτό το jumpsuit ήταν το ωραιότερο κομμάτι, οπότε ξεκίνησα με αυτό. Το φοράς χειμώνα καλοκαίρι με λευκό τισερτάκι ή στενό πουκάμισο από μέσα, και επειδή είναι εντελώς αφαιρετικό, του βάζεις και κανα καπέλο α λα Pretty In Pink, ή κανα σκουφάκι όπως η υποφαινόμενη. Το ότι είναι loose το κάνει εντελώς κατάλληλο για να πας στη δουλειά Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, πολύ βασικό.

Forever21

Δεν ξέρω πότε εισήχθη στα basics η μακριά φούστα με πιέτες, αλλά ήταν μια πολύ ωραία ιδέα. Όπως έχετε καταλάβει στη (στιλιστική) ζωή περπατάω ΚΑΙ με πυξίδα την άνεση, και είπα μιας που έχουμε εδώ πολλές επιλογές, λόγω της ποικιλίας F21, να διαλέξω κανα κομμάτι που να τη συνδυάζει με τη μόδα. Η φούστα αυτή έχει λάστιχο στη μέση, ασυμμετρία βάσει λογικής (δηλαδή οι ασύμμετρες πλευρές μπροστά, “καθρεπτίζουν” η μια την άλλη) και διαφάνεια που είναι ανεκτή και για πρωί. Το τζιν μπουφανάκι, ντάξει, έχει ραφτά και στάμπες: δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνδυάζεται με τα πάντα (ίδιον του denim jacket) και αυτό το ημιgrunge/ημιχαριτωμένο αγγιγματάκι το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Forever21

Αν όλα τα ρούχα που διάλεξα σας φαίνονται κάπως 80s, τι να σας πω: έχετε δίκιο. Αυτό εδώ πέρα είναι ολίγον τι hair metal, με t-shirt Van Halen φάση κοντομάνικο baseball jersey και κλασικό ψηλοκάβαλο θεόστενο τζιν στην ξεβαμμένη απόχρωση που αγαπούσε η δεκαετία του hard rock ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ: δεν πρόκειται για το κλασικό denim, είναι εντελώς, μα εντελώς ελαστικό, πιο πολύ και από κολάν, ένα βαμβακερό μαλακό παντελόνι φανταστείτε, με τέλεια εφαρμογή. Καλό ε.

Forever21

Τα μόνα κομμάτια με χρώμα ήταν αυτό εδώ το φούτερ και αυτό εδώ το κόσμημα λαιμού (λέω “κόσμημα λαιμού” γιατί αυτό είναι κάτι παραπάνω από μενταγιόν ή κολιέ, πολύ πιο μεγαλοπρεπές. Το φοράς με κάτι απλό, εννοείται, γιατί είναι αρκετό από μόνο του να δώσει όλον τον τόνο – όσο για το φούτερ, σκίσιμο και το trend των “ανεξάρτητων” κάπως μανικιών συνδυάζονται εδώ ιδανικότατα. Ούτε πολύ φαρδύ ούτε πολύ στενό, για να σε κολακεύει, ως οφείλει.

Forever21

Κλείνοντας, μοιράζομαι μαζί σου ότι οι πρώτοι 500 κερδίζουν δωροεπιταγή 10 ευρώ για την ημέρα των εγκαινίων, και εύχομαι να είσαι η πιο γρήγορη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.