Σαν την Έιμι. Μπέιμπι.

Φέρε στο μυαλό σου μια περίπτωση ανθρώπου που τον βλέπεις δύο λεπτά και τσακ, έγινε. Φέρε στο μυαλό σου ότι επειδή εσύ είσαι άνθρωπος δύσκολος, αυτό δεν σου συμβαίνει συχνά. Τα έφερες; Τέλεια. Η περίπτωση αυτή είναι η Δανάη.

Την οποία γνώρισα στη δουλειά, και για πόσους ανθρώπους που γνώρισες στη δουλειά μπορείς να πεις ότι είναι τόσο και γαμώ – εγώ όχι για πολλούς. Έκτοτε καθίσαμε σε βρώμικες σκάλες χωρίς φως και είπαμε βρώμικα πράγματα καπνίζοντας (ψιλοπολύ, αλλά δεν το κάνουμε συχνά) και κάναμε πολύ headbanging σε τραγούδια που δεν κάνεις headbanging.  Η Δανάη έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι ένα κοινωνικώς αποδεκτό καλό κορίτσι, και δεν είναι καθόλου, γιατί τίποτα πάνω της δεν είναι κλισέ: δεν είναι η μέση φίλη, ούτε η μέση σύζυγος, ούτε η μέση μάνα, είναι όμως μια ωραία κατηγορία ανθρώπου που έχει τα κέφια του πολύ και τις μαύρες του πολύ, μπορείς να της πεις χοντράδες και να παραμείνει ανέκφραστη, μπορείς να μην της πεις τίποτα και να σε κοιτάξει μέχρι να  π α γ ώ σ ε ι ς, και δεν θα την αγχώσουν οι σκοτεινές σου μέρες: μπορεί και να γουστάρει κάπως.

Θα έλεγε κανείς, λοιπόν, ότι είναι όπως θέλω τα κορίτσια.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, πρόκειται επιπλέον για μια ιδανική εκδοχή της Amy και επειδή έχω κόλλημα άσβεστο με την Amy και στριφογυρνούσα αυτή την ιδέα στο μυαλό μου καιρό, την πίεσα να τη χρησιμοποιήσω ως το προσωπικό μου (και αγαπημένο) όχημα για το μικρό tribute, κοντά στη σωστή ημερομηνία αλλά όχι πάνω της για να μην είμαστε πολύ cheesy. Δεν ξέρω, δεν ξέρω, μπορεί που το έκανα εγώ ΜΠΟΡΕΙ, αλλά το αποτέλεσμα μου φαίνεται εντυπωσιακό. Η Amy που έχει σπουδάσει φιλολογία και ζει μια ζωή χωρίς “δαίμονες”, γελάει δυνατά και έχει πάρα πολλά να πει για αυτή τη φωτογράφιση και το “backstage” της. Και εγώ έχω, αλλά επειδή μοντέλο και φωτογράφο τους έχω καβατζάρει για να καταφύγω στην προστατευτική φτερούγα τους (ότ) αν τα πράγματα πάνε πολύ στραβά στη ζωή, δεν θα μιλήσω. Όχι σήμερα. Αλλά μπορεί αν με ρωτήσετε.

Ο άντρας της Δανάης είπε πρόσφατα ότι του αρέσει πιο πολύ η Δανάη από την Amy: φαντάζομαι σήμερα καταφέραμε να τον μπερδέψουμε. Χο.

Danai

Bowling shirt Amy Winehouse for Fred Perry, φούστα Zara, γόβες ΝΑΚ shoes, ζώνη second hand αγορασμένη στο Λονδίνο, φουλάρι Polo

Danai

Τζιν σορτς All Saints, φανελάκι Η&Μ, ζώνη Zara, μπαλαρίνες Sweet Ballerinas, φουλάρι Polo

Danai

Γιλέκο custom made, μεταξωτό φουλάρι εμμ της μαμάς μου

Danai

Danai

Πουκάμισο Zara, φουλάρι της μαμάς μου (είπαμε)

  Danai

Φούστα Levi’s, σατέν τοπ Gsus, φουλάρι Pepe Jeans

Επειδή είναι τόσο υπερπαραγωγή η ερμηνεία της Δανάης ως Amy, έχουμε και βίντεο. Στο βίντεο είμαι όπως πάντα το minion του Θοδωρή και κρατάω τα φώτα όπως πρέπει έτσι ώστε τα κάδρα να (μη) φωτίζονται. Μπορεί αυτό να είναι το πραγματικό μου κάλεσμα στη ζωή, τι να πω. Μπορεί και να μας φωνάζουνε στις Κάννες.

Τη φωτογράφιση και το βίντεο επιμελήθηκε ο Θοδωρής Μάρκου
Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Korres
Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του studio ηχογραφήσεων του συζύγου και συγγνώμη ε

Leave a Reply

Your email address will not be published.