Μικρό, ρετρό προτζεκτάκι για πολύ κορίτσια

Η μακρά θητεία και εξοικείωση με κινηματογραφικά και τηλεοπτικά makeovers, τα οποία ποτέ δεν παραήταν αμερικανιά και cheesy για εμένα (όπως και τίποτα, μα ΤΙΠΟΤΑ άλλο), έκανε μερικούς (πρόθυμους) φίλους μου πρωταγωνιστές στο Ντύσε Την Κούκλα, μερικές φίλες μου μοντέλα για το Αγαπημένο Σας Σάιτ (ερμμ, δηλαδή αυτό) και εμένα πολύ δεκτική (δεκτική =πετάω τη σκούφια μου) για φασούλες έλα σήμερα να σε ντύσουμε γάμο στη βρετανική εξοχή/εμφάνιση γόνου στο Άσκοτ/Easy C doesn’t come for free, she’s a real lady.

Θέλω να πω, θα με δεις κορίτσι, ναι, αλλά ποτέ ΤΟΣΟ κορίτσι.
Γιατί όχι, βέβαια.

Αυτό το ολικό ρετρό makeover είναι το τρίτο και τελευταίο που έγινε στο McArthurGlen Designer Outlet Athens (λέω να τους αφήσω πια τους ανθρώπους να ησυχάσουν λίγο από εμένα) και εκείνο που ξέφυγε περισσότερο: και αέρινο φουστανάκι, και slingbacks, και παλ, και ΡΟΖ καπέλο, και μπούκλες, δηλαδή ντάξει, όταν διαλέξαμε τα ρούχα είχα πάει με τισερτάκι Queens Of The Stone Age, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. Ασχοληθήκαμε λίγο με την πιο αμπιγέ (μαμά είσαι περήφανη, πες) πλευρά του καλοκαιριού, πας κάπου καλά, σε έναν γάμο από αυτούς που δεν επιτρέπεται να μεθύσεις και να καταλήξεις να τραγουδάς με τις μάσκαρες να έχουν πιάσει σαγόνι, σε ένα ρομαντικό ραντεβού όπου ξέρωγώ το αγόρι σου έχει μισθώσει αεροπλανάκι για να πάτε για καφέ στο Μαρέ, πιο κυριλέ καταστάσεις αν με πιάνετε. Διαλέξαμε επομένως ρούχα που θα μπορούσαν να είναι “τα καλά μας” και που έχουν τώρα μια επιπλέον έκπτωση έως και 50% στις αρχικές, ήδη μειωμένες τιμές, καθότι εκπτωτικό χωριό, όπως είπαμε, άρα ξεκινάς με ένα 35-70% off. Με το καλημέρα σας. Γενικά, αν ασχοληθείς μπορείς να ψωνίσεις έξυπνα και για όλον τον χρόνο κομμάτια που θα σου μείνουν, που λέει και η μάνα.

Μάνα έλα πες, σου αρέσω εδώ ε, το ξέρω.

Να, θα κάτσω τώρα λίγο ακόμα να απολαύσω τις φωτογραφίες στις οποίες ναι μεν συναγωνίζομαι το άσπρο φόρεμα σε λευκότητα, αλλά στις οποίες ταυτόχρονα δεν καμπουριάζω καθόλου (χρειάστηκαν πολλές πρόβες και δύο άνθρωποι στρατηγικά τοποθετημένοι ώστε κανένα αφτί να μη χάνει το “ΙΣΙΩΣΕ”), και στις οποίες, φυσικά, ο κανών μου δεν γελάμε ποτέ παραβιάστηκε βάναυσα από τον φίλο μου, βοηθό φωτογράφου, που βρέθηκε εκεί την πιο λάθος στιγμή 🙁

Αλλά κορίτσι ε, πείτε.

 

McArthurGlen

  McArthurGlen4

McArthurGlen

McArthurGlen7

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

McArthurGlen

Φόρεμα Iceberg (Alberta Ferreti) 329 ευρώ από 1178 ευρώ, τσάντα Dolce&Gabbana (Καλογήρου)  283,5 ευρώ από 630
Γόβες Dolce&Gabbana (Καλογήρου) 224,1 ευρώ από 415 ευρώ, καπέλο Gant 28 ευρώ από 69 ευρώ, ζώνη Replay 15 ευρώ από 47 ευρώ, δαχτυλίδι Li-La-Lo 105 ευρώ από 170 ευρώ.

Φωτογραφίες: Nicky Economou

Styling: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

Makeup: Χριστίνα Ζώη

*** Bonus track: Το μικρό αυτό προτζεκτάκι υπάρχει και σε βίντεο, να κοίτα, μιλάω κιόλας!

McArthurGlen Athens – Bloggers Editorial Summer Sale 2014 from McArthurGlen Designer Outlets on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.