New Religion

Από ό,τι καταλαβαίνω, προφανώς οι ξένες εταιρείες φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά, οπότε η Religion μυρίστηκε λόγω των λινκς ότι κάποιο ανεπαίσθητο stalking λαμβάνει χώρα εδώ, το έψαξαν λίγο, βρήκαν τον άνθρωπό τους (εμένα), και αποφάσισαν για να αποφύγουν τα χειρότερα να τον πάρουν με το καλό (δεν τους αδικώ, ψιλοφοβήθηκαν οι άνθρωποι). Οπότε τι σκέφτηκαν; Να μου δώσουν ένα ωραιότατον αποκλειστικό. Το υλικό που θα δείτε δεν θα μπορέσετε να το βρείτε ακόμα πουθενά αλλού, γιατί πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά παπουτσιών που κυκλοφορεί από τη φίρμα, για την επόμενη, φθινοπωρινή σεζόν 2014 – 2015 – κάνοντας όμως το scroll down σου θα διαπιστώσεις και μόνη (ή μόνος) σου ότι τα παπούτσια φοριούνται στην ουσία όλες τις εποχές, εκτός του βαθέος καλοκαιριού που δεν βγαίνει χωρίς τη σαγιονάρα: άλλωστε, υπάρχουν πολλά sneakers στην κολεξιόν. Γιατί, το έχουμε επαναλάβει μέχρι να πετύχουμε επίπεδο “μήτηρ μαθήσεως”, τα σπορτεξάκια φέτος κάνουν κουμάντο.

Φυσικά, τα Religion δεν μπορούν να είναι απλά σνίκερς, γιατί πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν λίγο από τον χαρακτήρα, και άρα το twist εφόσον μιλάμε για παπούτσια που ο πολύς κόσμος θεωρεί ακόμα “αθλητικά” της μάρκας. Δέρμα, σουέντ, κροκό, animal prints, βέλκρο, απροσδόκητα κουμπώματα και μυστήριες ραφές, ακόμα και λίγο γουνάκι, βρήκαν όλα τον δρόμο τους στον σχεδιασμό, και μάλιστα συνδυασμένα, για ακόμα μεγαλύτερη εκζήτηση.

Πέραν των sneakers (και των creepers) όμως που θεωρούνται πια δεδομένα στο βασίλειον της μόδας (σαν ένας κομπάρσος που βρήκε τον δρόμο του προς τις μεγάλες δόξες όταν αντικατέστησε μια φορά τον πρωταγωνιστή, του οποίου μέχρι πρότινος ήταν ο υποβολέας), στη συλλογή Religion θα βρεις και εκείνα τα ζευγάρια παπούτσια που με συγκλόνισαν (…νταξ), τα μοκασίνια. Αν μπορεί δηλαδή να τα αποκαλέσει έτσι, κυρίως επειδή παραπέμπουν σε loafers λόγω φόρμας – στην πραγματικότητα είναι μια πολύ πιο glam rock εκδοχή ενός κλασικού παπουτσιού, που θα την έλεγα μπαουική. Έστω, ιδανική για τον Γιάννη Νάστα. Και εδώ θα δεις μίξεις υλικών, αλλά και εδώ τα χρώματα θα εμμένουν στην απαρέγκλιτη παλέτα της Religion: άσπρο μαύρο και γκρι μέχρι να παγώσει η κόλαση.

Παρακάτω θα βρεις τα μοντέλα που διάλεξα να σου δείξω, είναι αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ και καλύπτουν τα φάσματα glam rock, ροκαμπίλι, ποπ αλά Rita Ora, ελαφρύ, μοντέρνο hip hop, oldschool μέταλ (έχει και άσπρα, μπασκετικά μποτάκια) αλητεία αλά Rihanna και άλλα genres που μου φτιάχνω αυθαίρετα από μόνη μου στο μυαλό μου.

 

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

 

Religion Shoes

Religion Shoes

ReligionShoes

Religion Shoes

 

Religion Shoes

Religion Shoes

 

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

Religion Shoes

 

Ο τίτλος ΦΥΣΙΚΑ είναι από εδώ

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.