Σταράτα θα σου τα πω, αν είσαι από εκείνες που ψωνίζουν στην καραντίνα (και) για θεραπευτικούς λόγους και αν, λόγω καραντίνας, κάνεις την ελάχιστα ελπιδοφόρα σκέψη πως αργεί ακόμα η λευτεριά από τα κελιά που είναι, καμιά φορά, τα σπίτια και, όλες τις φορές, η απαγόρευση εξόδου μετά τις 9 (δυστοπία των δυστοπιών για κάποιους, και όταν λέω κάποιους εννοώ εμένα), προτείνω χρώμα. Προτείνω δηλαδή την υπέρβαση εκείνη κατά την οποία θα βγούμε έξω και δεν θα καταφύγουμε στο, πάντα εκεί για εμάς, μαύρο. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις, θα σκέφτηκες, όμως έχω τα κομμάτια που θα στο κάνουν απλό, και είναι όλα ΣΟΜΦ. Δεν βλέπω δηλαδή κανέναν λόγο να μη φορέσεις, την πρώτη κιόλας μέρα ξεκλειδώματος, ένα αληθινά πανκ ροζ ζεβρέ μίνι, ή ένα αληθινά glam κίτρινο φιδέ μίνι, ή ένα κρουαζέ midi στα χρώματα που αγαπούσε η Kristy Marlana Wallace και όλες μαζί να γεμίσουμε τους δρόμους. Για το κλασικό nude tattoo print που αγάπησε η Αθήνα και έγινε αναγνωριστική ματιά και και κώδικας μεταξύ κοριτσιών δεν θα πω τίποτα άλλο πέραν του ότι το έχω σε κολάν, σε tank top, σε φόρεμα και προσφάτως σε σετάκι ποδηλατική βερμούδα-crop top. Ειδικά φέτος έχουμε και ντε πιες φούστα πουκάμισο για κάτι λιγότερο επιθετικό περισσότερο folky, εξίσου κομψό, για τις mellow φίλες που θα ακολουθήσουν την πομπή μας με τις ακουστικές κιθάρες τους.
Περισσότερα ρούχα της Μαριαφλώρας, της οποίας οι συλλογές γίνονται όλο και περισσότερο άχαστες, και μάλιστα ενίοτε με κομμάτια συλλεκτικά, αφού κάποια δεν ξαναβγαίνουν, θα δεις στο instagram και θα αγοράσεις εδώ.
Fall Winter 2020 λέει, αλλά εμείς ξέρουμε: κάποια ρούχα τα αγαπάς τόσο πολύ που τα φοράς συνέχεια.
Εδώ μπορείς αν θέλεις να τα δεις και φορεμένα – αν είσαι δύσπιστη, θέλω να διαβεβαιώσω ότι ναι, θα είναι τόσο ωραία και πάνω σου.
Εννοείται ότι θα κάνω δωράκι καραντίνας, το διαφανές μπλουζάκι που βλέπεις εδώ…
αρκεί να κάνετε τα εξής:
1. Like σε αυτό εδώ το τέλειο facebook page (… όσοι έχετε φέισμπουκ)
2. Follow στο τέλειο instagram SOMF
3. Follow σε αυτό εδώ το account
4. Σχόλιο εδώ, κάτω από αυτό το κείμενο (θα μπορείτε να συμμετάσχετε και από το instagram, περιμένετε!)
* οι φωτογραφίες είναι του Freddie F. και της Ηλιάνας Μιχαλη
234 Comments