Χαρίζει η ομάδα: bag of witt

Παρέλειψα να σας πω ότι (και) σε αυτή τη σεμνή τελετή της Δευτέρας είπα το γνωστό μου ποιηματάκι, το οποίο έσιαξα λίγο στο μυαλό μου για να το ευπρεπίσω σε περίπτωση που κέρδιζα – και να, χρειάστηκε η προβίτσα, γιατί όντως εβραβεύθην. Στον μικρό μου λόγο λοιπόν, τιιιιι θα ήταν κεντρική ιδέα; Και πάαααλι το ότι δεν έχεις πια την πολυτέλεια να παίρνεις τη μόδα πολύ στα σοβαρά μπλαμπλαμπλα, και το ότι τον ενδεχομένως υπερβολικό χρόνο που περνούσες με ρούχα κολεξιόν και ψώνια μπορείς να τον επενδύσεις και αλλού (πρότεινα τη μουσική. Έτσι την είδα εκείνη την ώρα, μέσα στο ταξί).

Και σήμερα, έχουμε ένα δωράκι για ένα τυχερό κορίτσι με χιούμορ, που είναι πρόθυμη να δει τη fun πλευρά του accessorising (sic): Μια τσάντα Le Pandorine. Από αυτές, που κάνουν ό,τι και το t-shirt – έχουν διασκεδαστικά σλόγκαν και μότο, καρτουνίστικο art direction και καθόλου σοβαροφανή μίξη υλικών, που δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα. Μάλλινο και δέρμα και αλυσίδα με pvc, σουέντ με κροκό και ύφασμα, και όλα αυτά φυσικά σε χρώματα που (μπορούν και) να απομακρύνονται από τα κλασικά χρώματα τσάντας. Το δέρμα που χρησιμοποιείται στις τσάντες είναι οικολογικό και η καλοαιρινή συλλογή έχει πολλά σχέδια και μεγέθη, από κλασικές shopping bags μέχρι το (προσωπικό αγαπημένο μου) σχέδιο Pack Bag, ένα backpack από μαλακό δέρμα (ε ναι, είναι καφετί, ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΙΑ) και από το Ηorse Μodel (τσάντα σε σχήμα μισοφέγγαρου) μέχρι clutches και μικρότερα τσαντάκια ώμου.

Αν είσαι από αυτές που τους αρέσουν τα χρώματα και ο μαξιμαλισμός στις Le Pandorine θα βρεις το αξεσουαράκι που σαν να έγινε για εσένα, και αν δεν είσαι, θα βρεις σίγουρα μια απλή σικ εκδοχή για να κουβαλάς παντού, ακόμα και χειμώνα-καλοκαίρι (όπως εγώ με το Pack Bag, που ποιος θα σβήσει την, πολύ πρακτική, σαν συζυγική, αγάπη μας <3 ) Παρακάτω σου έχω πολλά σχέδια να χαζέψεις, με τσιτάτα που ποικίλλουν από λατινικά γνωμικά ως ποιητικές σεξπιρικές φράσεις, και με προσανατολισμό από girly ως pin up. Κάνε το σκρολ ντάουν σου…

Horse Latino Pochette Latino Shopper New Classic PVC New Classic New_Classic New_Luxury NewLuxury_Wonderful_Pink

… πες ένα “γεια” στην μεγάλη πρακτική μου αγάπη…

Pack Bag

Pon_Pon PonPon Sabo 2 Sabo Sabo_ SailBag SweetBag_

… και εδώ κάνε στοπ, γιατί έχουμε μια τσάντα από τη σειρά  Barbie Capsule Collection, που η εταιρεία αφιέρωσε αυτό το καλοκαίρι στη γνωστή κούκλα, και τη χαρίζουμε.  Άσπρη, ευρύχωρη και πάρα πολύ fun, όπως σου είπα και στην αρχή. Κοίτα ην λίγο. Την είδες; Ωραία.

Barbie

****** Άκου τώρα τι κάνεις για να την κερδίσεις:
1. Ένα ευφάνταστο σχόλιο εδώ, κάτω από τις τσάντες
2. Ένα λάικ στη σελίδα Le Pandorine
3. Ένα λάικ στη σελίδα του Fashionism

Μετά, υπομονή μέχρι την Κυριακή 15 Ιουνίου, που θα ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα.

Αν ΔΕΝ κερδίσεις, ωστόσο, ή αν βιάζεσαι να αποκτήσεις μια witty τσάντα, η κεντρική διάθεση γίνεται από τη Motiva Fashion, τηλ. 210 7239974

Καλή επιτυχία 🙂

513 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.