Μέρα Μαγιού

Φέτος Η Παραγγελιά Της Αναγνώστριας ήταν “μαγιό που να μην ανασηκώνονται πολύ στο πλάι” και που “να μην έχουν ή/και μοιάζουν τόσο με κορδόνια”. Επειδή όπως ξέρετε αυτά προτιμάω και εγώ ανέκαθεν και αυτά επιλέγω – και γιατί μου φαίνονται πιο σέξι και γιατί, κρατηθείτε, καμιά φορά αντί να διαβάζω με πείσμα και συνέπεια το βιβλίο μου (… τα τελευταία χρόνια άπειρες τελευταίες σελίδες έχω γυρίσει καθισμένη πάνω σε έναν βολικό βράχο) μού έρχεται να παίξω ρακέτες – ήταν εύκολο να τα εντοπίσω. Τα είχα εντοπίσει ήδη, βασικά, και τα περιόρισα όσο περισσότερο γινόταν για να είναι κυρίως μάρκες που τις έχω δοκιμάσει, όπως κάνω πλέον σχεδόν πάντα όταν προτείνω ρούχα.

Η Sophie Deloudi φέτος έχει μια ολόκληρη υποσυλλογή εντός της ευρύτερης συλλογής της (με τα μπόλικα σχέδια, τόσα που αποκλείεται να μην καταλήξεις κάπου) αφιερωμένη στο late 60s summer spirit, του είδους εκείνου που σε τοποθετεί αυτομάτως πάνω σε μια ξαπλώστρα στο Πορτοφίνο, στο Κάπρι, Costiera Amalfitana και πέριξ τέλος πάντων: εδώ θα βρεις αρκετό ύφασμα που εγγυάται πως καμία απότομη κίνηση στις αθλοπαιδιές σου δεν θα σε αφήσει εκτεθειμένη, εδώ θα βρεις και τα μεγάλα εμπριμέ που σου δίνουν μια απειλητική και decadent αύρα μοιραίας. Σημείωτέον ό,τι μαγιό της Σόφης Δελούδη έχω, και έχω αρκετά, δεν έχει πάθει τι πο τα μέσα στα χρόνια.
Ακολουθήστε τη σχεδιάστρια στο instagram εδώ

Sophie Deloudi

Sophie Deloudi

Sophie Deloudi

Τα ΣΟΜΦ τα ξέρετε, γιατί είναι το καταφύγιό σας όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι καινούργιο για μια περίσταση αλλά δεν ξέρετε τι: πουθενά το αεράκι δεν είναι πιο κουλ από το απολύτως συνεπές beach goth σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Μαριαφλώρα και το οποίο εξελίσσει με προσοχή και φροντίδα έτσι ώστε να φωνάζει West Coast Ραστώνη ακόμα και τον χειμώνα. Λίγο ροκ, λίγο νωχελικές, χρωματιστές αλλά με καθόλου cheesy prints, οι συλλογές της έχουν αντιγραφεί πολύ τελευταία. Τα δε (βασικά ολόσωμα) μαγιό της σίγουρα θα σε ρωτήσουν πού τα πήρες. Αγαπημένο μου για φέτος αυτό εδώ, στον συνδυασμό ροζ και μαύρου που τελευταία με τρελαίνει.
Ακολουθήστε τη σχεδιάστρια εδώ

SOMF

Αν έχεις παιδιά, στα πουν “σερφάδικα”, αλλά εσύ ξέρεις, και χωρίς να κάνεις σερφ, ότι όσο ο ήλιος γίνεται περισσότερο αμείλικτος, τόσο η κάλυψη εκτός από όμορφη είναι και πρακτική. Τα τελευταία χρόνια γλυκοκοιτάζω τα μαγιό με μανίκια και γενικότερα το Sun Protection Swimwear που λένε και στο χωριό μου – και ευτυχώς οι επιλογές έχουν πληθύνει, ακόμα και στα ντόπια designs. Αγαπημένα μου για φέτος τα ακόλουθα Zebras and Libras, PCP clothing και Macaw Waves, αν και, το λέω από την αρχή, δεν έχω φορέσει η ίδια κάτι από τα συγκεκριμένα brands οπότε δεν υπογράφω τίποτα. Συγκεκριμένα στο eshop Macaw Waves βρήκα κι άλλα σχέδια που μου άρεσαν πολύ, αλλά είναι sold out – γιατί αυτή είναι πάντα η τύχη μου.

Zebras And Llibras
PCP clothing
Macaw Waves
Macaw Waves

Για τη Στέλλα και τη Βαλίσια aka 2wo+1ne=2, για τις οποίες οι επιθυμίες σου είναι διαταγές σας έχω μιλήσει πρόσφατα, όμως επειδή το μαύρο μαγιό μιας γυναίκας που μπορεί άνετα να είναι secret agent εκτός από απλή λουόμενη, ή ηρωίδα Γιώργου Λάνθιμου εκτός από απλή παραθερίστρια, είναι κάθε μα κάθε καλοκαίρι απαραίτητη εναλλακτική, σας έχω αυτό εδώ, με την υπέροχη πλάτη. Στις περσινές μου διακοπές δοκίμασα όλα τα μαγιό τους (όπως μπορείτε να δείτε στο instagram μου με τις πολλές πόρτες και τα πολλά ερείπια), ήταν ένα υπάροχο test drive που το συνιστώ και για εσάς.
Ακολουθήστε τις σχεδιάστριες εδώ

2WO+1NE=2

Leave a Reply

Your email address will not be published.