Well, is this

H Όλγα Νικολαΐδου γράφει σήμερα για design σε καθημερινή χρήση.

H Μαρίζα Δρόσου είναι αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και διακοσμήτρια, με χρόνια εμπειρία στο χώρο, ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό προϊόντων και επίπλων. Οι γνώσεις, η εμπειρία αλλά και η ανήσυχη δημιουργική πλευρά της ήταν τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς της, που την ώθησαν στο να σχεδιάσει την πρώτη χρήσιμη θήκη για το tablet της και να φέρει στην επιφάνεια ένα χειροποίητο προϊόν, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και έντονα χρώματα, με έμφαση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια. Οι μοντέρνες, μινιμαλιστικές, προστατευτικές θήκες για tablet this.is it είναι γεγονός!

Ποια είναι η ιστορία του this.is.it; Αγοράζοντας το καινούργιο μου tablet ανακάλυψα την πλέον, καθημερινή σε όλους μας ανάγκη, την προστασία της συσκευής. Έψαχνα στην αγορά να βρω κάποια απλή θήκη αλλά με χαρακτήρα, εύκολη στη μεταφορά και φυσικά που να προστατεύει το tablet μου. Οι απόπειρες μου ήταν άκαρπες γι’ αυτό και δημιούργησα την ιδανική, για τα δικά μου κριτήρια, μινιμαλιστική θήκη. Απλή σε σχεδιασμό, από ιδιαίτερο υλικό, σε ένα χαρούμενο χρώμα και συγχρόνως απορροφητική σε κραδασμούς. Η θήκη αυτή έκανε μεγάλη αίσθηση σε φίλους και γνωστούς. Ένα απόγευμα καθώς έκανα μια βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων, μπήκα σε ένα κατάστημα το οποίο εμπορεύεται τέτοιου είδους προϊόντα. Εκεί η υπεύθυνη του καταστήματος είδε τη θήκη μου και αμέσως με ρώτησε από που την έχω αγοράσει. Τότε την ενημέρωσα ότι η εν λόγο θήκη ήταν δική μου δημιουργία και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη πρόταση συνεργασίας.

Το όνομα του; Ήταν κάτι που ήρθε πολύ εύκολα! Η ομάδα κατά την διάρκεια δοκιμών, ύστερα από κάθε επιτυχημένη επιλογή στην κατασκευή και το σχεδιασμό των προϊόντων, πάντα ακολουθούσε γεμάτη πάθος την ατάκα “Ναι !! this.is it “, έτσι λοιπόν θεωρήθηκε αυτονόητο χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό είναι το καταλληλότερο όνομα. Η παραλλαγή των υλικών σε σχέση με την εποχή ήταν το δεύτερο βήμα του this.is it. Έτσι απλά βγήκε η this.winter και this.summer. Η χαρακτηριστική ένδειξη του this.is it, είναι η τελεία (.). Το διακριτικό αυτό σημείο στίξης αποτελεί το logo του this.is it, για αυτό και παρατηρείται μία επιτηδευμένη “τρύπα”σε όλα τα προϊόντα!

Πες μου μερικά λόγια για τη συλλογή this.is.it. Οι βασικές σειρές των προϊόντων είναι δύο, η this.winter και η this.summer. Οι βασικές τους διαφορές είναι τα υλικά. Στη σειρά this.winter μπορεί κανείς να βρει τα winter blankets για tablet (7.9” , 9.7” και 9.7” με διαφορετικό καταμερισμό των αναλογιών) για laptop (13”) για το κινητό σας, portofolio για το γραφείο, την τσάντα σας και τα χαρτιά σας, αλλά και μπρελόκ σε δύο διαστάσεις, S και XL.

Τι υλικά χρησιμοποιείς για την κατασκευή της θήκης; φετρίνα, παρεμφερές υλικό της τσόχας, συνδυασμένη με cotton trims και rubber foam, ένα αφρώδες συμπαγές υλικό με rubber trims. Αντιστέκεται σθεναρά στο νερό, είναι ιδιαίτερα απορροφητικό στους κραδασμούς όπως επίσης λειτουργεί και ως μονωτικό για την συσκευή. Καθυστερεί χρονικά την ανάπτυξη υψηλής θερμοκρασίας της συσκευής εάν αυτή εκτεθεί στον ήλιο. Επίσης χρησιμοποιούμε scuba, ένα ελαστικό υλικό, αρκετά ανθεκτικό στην τριβή. Εσωτερικά οι θήκες είναι επενδυμένες με λεπτή φετρίνα για την πλήρη προφύλαξη της οθόνης.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου όνειρα; Ξέρεις, όσο πιο νέος είσαι, τόσο μεγαλύτερα είναι και τα όνειρα που κάνεις. Εμένα λοιπόν, αυτή την περίοδο και εδώ και αρκετό καιρό, η κάθε μου σκέψη και το κάθε μου όνειρο είναι γύρω από το this.is it. Θέλω να το κάνω μεγάλο. Είναι κάτι το οποίο έχω ξεκινήσει με μεγάλο πάθος και μεράκι και έτσι θέλω να παραμείνει. Να μην σβήσει ποτέ αυτή η φλόγα. Θα ήθελα να κάνω το this.is it γνωστό παντού, όχι από κάποιο προσωπικό στοίχημα ή από ματαιοδοξία αλλά κυρίως για να εμπνεύσει και άλλους νέους σαν και εμένα να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και στα όνειρα τους. Θέλω λοιπόν το this.is it να γίνει πηγή έμπνευσης.

Το μότο σoυ; Εvery tablet needs a cover, a secret identity!

Το this.is it έχει την δικιά του ιστοσελίδα και δέχεται παραγγελίες μέσω email στο contact@thisisit.me. Φιλοξενείται επίσης σε επιλεγμένα καταστήματα της Αττικής, τόσο των Βορείων όσο και των Νοτίων Προαστίων αλλά και στα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, την Μύκονο και την Σαντορίνη. Το this.is it ήδη διατίθεται επίσης σε δυο μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες του εξωτερικού.

thisisit

thisisit

thisisit

thisisit

thisisit

thisisit

thisisit

thisisit

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.