Μόδα υδροβιότοπου

Ευτυχώς για εσάς που βαριέστε να ξεκοκαλίζετε sites από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα τους και μετά να ξαναγυρνάτε πίσω και να κάνετε επανάληψη και να σημειώνετε τα πιο ωραία ευρήματα, ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. Τους υπόλοιπους μήνες, κανονικά, βαριέμαι και εγώ το ψάξιμο, αλλά τον Ιούνιο που είμαι ακόμα στην Αθήνα και έχω τάμα να βγαίνω από το σπίτι όταν πέφτει η ζέστη, δηλαδή μετά τις 7 το απόγευμα, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;

Ψάχνω.

Σήμερα, με τυχαία αφετηρία από το instagram, έχω το εγχώριο eshop που κατ’ εμέ εξειδικεύεται στα τέλεια παντελόνια. Αν από μέσα σας σκέφτεστε “τι μας λέει η μουρλή”, αφήστε με να εξηγηθώ: κάνοντας το Libelloula φύλλο και φτερό, είδα ότι ναι, έχει φουστανάκια, ναι, έχει μαγιό, ναι, έχει και μερικά μπλουζάκια, αλλά εκείνο που έκανε εντύπωση σε εμένα είναι το πόσα ωραία σχέδια “για από κάτω” βρήκα μαζεμένα. Και ξέρετε εγώ πόσο δύσκολη είμαι στο θέμα παντελόνι/σορτς/κολάν – όχι ότι στα άλλα είμαι εύκολη, θα έλεγε κάποιος.

Τέλος πάντων, στο Libelloula (που, ε, μπορείτε να κάνετε και ένα like στο page τους) θα βρείτε διάφορα αλλά τα αγαπημένα μου κομμάτια, fashionism approved που λέμε, collection in a collection που λέμε, τα έχω εδώ και είναι:

1.Η διαστημική εξέλιξη της κλασικής μπασκετικής βερμούδας σε Πάρα Πολύ Φάμπιουλας. Παγέτα σε μπλε, μαύρο και ιριδίζον χρυσαφί θα σας κάνουν να βλέπετε τα πικενρόλ πολύ πιο ροκενρόλ (αγαπημένη ρίμα).

 

 

Basket shorts

Basket shorts

 

2. Τα mom shorts όσο πιο ντίσκο γίνεται: φαρδουλά με ρεβέρ (… σχέδιο που κολακεύει και αδυνατίζει το πόδι, να ξέρετε – αν σας ενδιαφέρει δηλαδή), σχετικά χαλαρά στη μέση (για να μπορείς να τα φοράς και να πηγαίνεις για φαΐ), που συνδυάζονται με όλα, μα με όλα τα παπούτσια.

Silver Shorts

Silver Shorts

 

3. Η ψηλόμεση 70s καμπάνα: το άσπρο προσωπικά με δυσκολεύει, αλλά υποδηλώνει μια κάποια πολυτέλεια και παραπέμπει σε Bianca Jagger, αν είσαι αυτής της σχολής, και σε JLo, αν είσαι from the block.

Charlie

Charlie

 

4. Cropped pants, επιτέλους ΟΧΙ SKINNY. Είτε το θες σε δερματίνη (με λάστιχο, πιο κάζουαλ) είτε σε ύφασμα (με κουμπί, πιο κυριλέ), θα το πάρεις σε έντονο χρώμα, γιατί κοίτα τι ωραία που είναι!

Margot Yellow Pants

Margot Yellow Pants

 

 

Red Roll Slim Pants

Red Roll Slim Pants

 

5. Το γυαλιστερό δηλαδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΑΤ vinyl κολάν. Σε κόκκινο. Το θέλω. Μήπως το θέλω σε μαύρο, αναρωτιέμαι. Αλλά μπορεί και σε κόκκινο. Ή σε μαύρο. Δεν ξέρω. Η Debbie Harry θα τα έπαιρνε και τα δύο.

Red Vinyl Leggings

Red Vinyl Leggings

 

**** Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων (που έχουν γίνει στο παρελθόν,
οπότε φύλαγε τα ρούχα σου wink wink), δεν έχω αποκτήσει (ακόμα) Libelloula,
συνεπώς δεν ξέρω πώς είναι αυτά τα κομμάτια φορεμένα ή από κοντά ****

Leave a Reply

Your email address will not be published.