Στάνταρ ποντάρισμα

H Alexandra και η Polina κανόνιζαν να πάνε για το ποτάκι τους και να πουν τα νεάκια τους, όταν η γνωστή κατάρα “δεν έχω τι να φορέσω” χτύπησε αιφνιδίως και απροειδοποίητα την Alexandra, έτσι όπως χτυπάει πάντα αυτή η κατάρα δηλαδή. Η Polina, φυσικά, ταυτίστηκε, και πρότεινε στη φίλη της έτσι μέσα στην τρέλα, να πεταχτούν μέχρι τα μαγαζιά στη 5th Avenue να αγοράσει κάτι να τελειώνουμε (μένει και 5 λεπτά με τα πόδια σού λέει). Η Alexandra κοίταξε λοξά την Polina, αναστέναξε, και της είπε “άντε πάμε”. Αφού ανεβοκατέβηκαν τους ν+1 ορόφους μεγάλου εμπορικού κέντρου, η Polina κοίταξε τη φίλη της με κατανόηση, ξέροντας πλέον ότι δεν γκρίνιαζε αδίκως: η Alexandra φοράει size 18.

H πρώτη συλλογή Universal Standard ακολούθησε τη μοίρα όλων των μεγάλων ιδεών, και, έξι μήνες αργότερα, γεννήθηκε από μια ανάγκη: την ανάγκη γυναικών που δεν φορούν XS, S ή M να βρίσκουν ρούχα κομψά, μινιμαλιστικού κυρίως προσανατολισμού, και, να το σημειώσουμε ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΟΦΑΡΔΑ. Η Alexandra Waldman, πρώην συντάκτρια μόδας, και η Polina Veksler, πρώην τραπεζικό στέλεχος στον τομέα επενδύσεων είναι πλέον υπεύθυνες για σειρές ρούχων των οποίων τα μεγέθη κυμαίνονται από το 10 ως το 28 και των οποίων τα υφάσματα είναι άλφα άλφα ποιότητας (γαλλικό κρεπ σατέν, περουβιανό βαμβάκι, κασμίρ, οικολογικό alpaca και vegan δέρμα, ναι μάλιστα όπως το ακούτε) – εξυπακούεται ότι στο site θα βρείτε όλα τα κομμάτια κλειδιά αυτού που ονομάζουμε “διαχρονική μόδα”, με καλύτερες επιλογές κατ’ εμέ τα cropped τζινάκια, τα πουκάμισα, τη δερμάτινη φούστα και τα πανωφόρια. Τα κομμάτια μπορεί να σας φαίνονται “απλά” εκ πρώτης όψεως, αλλά σκεφτείτε τα με layrering. Αχά.

Πριν κάνετε το scroll down για λεπτομέρειες, ακούστε και αυτό: μέρος της φιλοσοφίας των Universal Standard είναι και το λεγόμενο Universal Fit Liberty, κατά το οποίο επιτρέπεται στην πελάτη να ΑΛΛΑΞΕΙ το αποκτηθέν ρούχο αν, μέσα σε έναν χρόνο από την αγορά του, πήρε ή έχασε κιλά αρκετά ώστε να φοράει πλέον άλλο νούμερο (δηλαδή, άμα φάω ή άμα δεν φάω τόσο ώστε να μη μου κάνει το ρουχαλάκι μου, τσακ, το στέλνω πίσω και παίρνω άλλο. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΙΛΟΥΕΤΕΣ ΓΙΟ-ΓΙΟ). Το δε ρούχο που θα επιστραφεί, γίνεται δωρεά σε οργανισμούς που στηρίζουν τις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια.

Είπατε κάτι περί σκεπτόμενης μόδας; Δεν είπατε.

Alex Waldman and Polina Veksler

Universal Standard

Universal Standard

Universal Standard

Universal Standard

Universal Standard

Universal Standard

Universal Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published.