Μέρα Μαγιού

Θα το ρισκάρω και θα αψηφίσω το απρόβλεπτον του καιρού (το ότι δηλαδή, έτσι όπως είναι τα πράγματα αύριο μπορεί και να χιονίζει), παίρνοντας ως δεδομένο ότι και η Πέμπτη, που ξημερώνει σε μια ωρίτσα, θα είναι καλοκαιρινή, και θα σας δείξω τα ωραιότερα μαγιό που είδα φέτος. Όλα αυτά πριν παίξω το χαρτί “ελληνικά μαγιό”, που θα το παίξω και φέτος κανονικότατα, απλά αργότερα, όταν θα είστε έτοιμες να αγοράσετε (γιατί τα σημερινά, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν πολυαγοράζονται 🙁 ).

Τα μαγιό και το ευρύτερο beachwear της Lisa Marie Fernandez είναι διαφορετικό: με δεδομένο ότι, μαγιό είναι, σέξι θα είναι έτσι και αλλιώς, τα σχέδιά της δίνουν την εντύπωση ότι φτιάχτηκαν με το κορίτσι που κρατούσε το μολύβι να έχει στο μυαλό του πρώτα το ρετρό, δευτερευόντως το σοφιστικέ, και κατά τρίτον το πόσο σέξι θα της βγει το αποτέλεσμα. Εξάλλου, η σχεδιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα ως στιλίστρια, άρα; Άρα ήταν σίγουρο ότι θα έφτιαχνε κομμάτια που της έλειπαν όταν έψαχνε τι να συμπεριλάβει στα καλοκαιρινά editorial που επιμελείτο (αυτό κάνουν οι στιλίστες, είναι ανικανοποίητοι, δουλεύουν προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο με ό,τι έχουν, αλλά ΠΑΝΤΑ το έχουν φανταστεί κάπως αλλιώς. Και πώς υπερβαίνουν αυτό το πρόβλημα; Γίνονται και σχεδιαστές. Όχι όλοι. Οι ανήσυχοι)

Η Lisa Marie είχε ξεκινήσει δουλεύοντας κυρίως με “μια πολυτελή βερσιόν neoprene” που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και μαζεύει όσα πρέπει να μαζευτούν, γιατί τόσο επαναστατικό υλικό είναι – τολμά δε να πει ότι τα μαγιό δείχνουν καλύτερα βρεγμένα παρά στεγνά, και το ύφασμα δεν χαλαρώνει, ούτε χάνει το σχήμα του με το πέρασμα του χρόνου. Κοίτα τι ωραίο, έτοιμη για Bond girl:

Lisa Marie Fernandez

Στα μαγιό που έχω διαλέξει εδώ έχουν χρησιμοποιηθεί και άλλα υφάσματα, για να της βγει το επιθυμητό vintage αποτέλεσμα – μου άρεσαν εννοείται περισσότερο τα ολόσωμα, αλλά και αυτή η πρόταση με το 3 piece μαγιό, δηλαδή κάτω μέρος-πάνω μέρος-ζακετάκι, με έχει ενθουσιάσει. Μαγιό twin set, πώς δεν το είχε σκεφτεί κανείς άλλος τόσον καιρό, του βάζεις από κάτω μια full skirt μετά την παραλία και είσαι έτοιμη για ακριβό εστιατόριο σε θέρετρο τύπου Μόντε Κάρλο.

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez

Leave a Reply

Your email address will not be published.